Bayang- bayang Hati !

My Precious

01 June 2011

Segmen Dari Blogger Untuk Blogger

Salam..... eee... dah tengah malam ni.. tetiba ternampak plak Bangku Kosong buat segmen..
ala... ala-ala.. segmen BEN ASHAARI ler ni..
dia memang la anak didik ikan si pakcik Ben tu.. 

Bangku Kosong nak blog ni kurang dari 300 follower.. 
konon2 nak tolong la..
tp dia TAK sila baca AKAN bagi jaminan yang bila dia pilih blog sesapa yang terpilih..
maka blog itu akan meletoopp.. kedebabboommmm!! ...
bak kata David Teo " Bukan Janji Tapi Pasti".. 
kalau tak ramai yang follow blog aQueen ni siap ye Bangku Kosong !! 
buat ugutan plak.. sah2 la tak terpilih..!!

So macam biasa.. link kan ke SINI
pastikan korang  linkback kat blog BK jugak ye...
dan follower korang mesti kurang dr 300 !!
kalau lebih 300 toksah dok menggatai nak join..

dan
BUAT ENTRI 
'Kenapa anda perlu follower di blog anda"

ok..skang aQueen nak bgtau kenapa aQueen rasa perlu banyak follower kt blog aQueen..
1. Saje je.. terasa macam nak glamor macam Siti Nurhaliza sebab ramai peminat... kalau Siti leh kata.. " Tanpa peminat siapalah saya... so aQueen nk cakap.. "Tanpa FOLLOWER siapalah saya" 
voley camtu BK?

2. Bila ada ramai follower.. aQueen leh la jugak dapat kawan baru.. kalau nak bertukar pandangan  pun boleh.. nak bergossip pun boleh.. nak sembang topik.. " Eh..eh.. cemana ye Salih Yaakob tu kawin ramai ye.. pandai dia tackle bini dia.. bini dia tak marah ke..? Ishh.. dalam hati saper yang tau kan.? Eh..korang tak rasa ke nak kasi laki korang kawin ramai..??? aQueen ?? No KOMEN ! Kena jawab pun macam artis la.. kan dah ada ramai follower..

3. Eh... bila ramai follower.. bermakna.. traffic sesak.. bila sesak Nuffnang kata nak bg upah.. dah 2 tahun berblogging.. haram 1 cheque pun tak penah cashh!! Demyu Nuff !!!

So..BK ku sayang... sila la pilih blog aQueen ni... nanti dapat duit Nuff aQueen nak buat beli lens baru.. then boleh ler belanja BK makan2...silakan.. silakan..jangan la malu2 BK ...:))) 


10 comments:

hasrul hassan said...

Salam singgah. Terima kasih kerana menyertai segmen saya.

aQueen said...

en.bangku kosong : terima kasih kembali coz sudi singgah blog saya yer..:)

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

salam perkenalan...

,datang singgah Dari Blogger Untuk Blogger abg BK... (^^,)

,happy blogging...

ZIPPO MILLER said...

sy datg dari Bangku kosong...dan arghh sy dh follow anda huhuhu

Azzah said...

singgah n follow dari blog BK

Mehmed - said...

hai puan photomania hehee jwapan yang tepat Ahkas!

puanbee said...

singgah dan follow dr blog bangku kosong ..moga berjaya dalam dunia blog :)

mas saari said...

singgah sini n follow...
salam perkenalan!

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

aQueen said...

Izzat Nazmi /zippo miller/ Azzah/ Mehmed / Puan Bee/ Mas Saari & Blade edge.. : terima kasih yer sundi dinggah blog aQueen..:)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...