Bayang- bayang Hati !

My Precious

13 June 2011

[PD50H] Menu Harian- Day 1

Menu untuk hari pertama yang  poyo ini.. (jangan la hangat2 tahik ayam katik hendaknyer yer...)


Sarapan:
Nasik Lemak ( nahh!!! amik ko... awal2 lagik dah KANTOI..hahahahah...)
Milo Panas - Separuh Gelas.. ( agak2 la.. separuh gelas tp Gelas tu kecik sikit dari mesin basuh.. muahahah...)



Lunch:
Nasi Semangkuk ( ini betul ek..)
Ikan Cencaru Goreng Masak Sambal
( makan isi ikan jer.. sambal tumis tu..tak lehhhh... minyak banyakk.!!. abih yg ko melantak 'Cencaru Goreng ' tu bukan goreng ngan minyak ke.. abih goreng ngan air??!!)
SAYUR   - 2 jenis (sawi masak air.. dgn sayur aper ntah 1 lagik...bukan tak  hengat.. tp TAK TAU nama Sayur... hahahaha...dasar entiti ayu malas makan sayur...gitu la kekdahnya..)



Petang: 
Roti Gardenia (2 keping)
Air Zero ( air kosong la dol!)



Malam
Sup Sayur.- 1 mangkuk ( berjaya la konon)
wahhhhhhh!!! sup sayur gitu.. ko tgk la pukul 2 pagi kang.. mau aku bangun tengah malam masak Maggiiii!!!



Peristiwa yang 'mendownkan' semangat 'entiti ayu' hari ini:

Bila order sup sayur ..Mr King cakap.." Apsal awak tak makan DAUN jer senang.. boleh jer saya cabut kt tepi2 umah jiran tetangga kita ni..!!
Jawapan: Hampeh !! Fuhhh..! takper..cabaran2. !!


KALORI ?? Ntah.. kira la seniri.. kalkulator anak makcik sebelah pinjam :PPP
ayat kaver line sebab tak tau kira..


Cabaran akan diteruskan esok hari... !!

2 comments:

Tina Othman said...

good luck, takpe ada 49 hari lg nak all out =)

aQueen said...

Tina Othman : huhu.. ari ni lagi teruk terbabas..!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...