Bayang- bayang Hati !

My Precious

08 February 2011

Part 2 - Cenderahati Majlis Cukur Jambul Eveana Ryanea

Ok.. ni entry layan gambar..sumer nyer masih lagi berkisarkan majlis aqiqah Eve..
siap ader part 1 part 2 la plak.. dh mcm citer sinetron..
hehe..ok layan la ye.. sebelum kita ke entry KEMUNCAK Majlis...
cehhhh.. ye ye ooo jer.. 

 ~ Cinderella Cage ~
i love this so much ( mengada2 nak cakap omputeh)

 Dh siap sumernyer... 60pcs
~ doorgift untuk special guest ~


Ini mineral water yg diletakkan label Eve.. bukan nyer air Yasin or Air Zam ZAm.. 
ramai yg ingat camtu.. dan bukan juga air TOk Guru yg iklannya ader dalam TV tu.. hehe..

~ Chocolate for kids ~


 Ni utk org marhaban n guest

~ Suker sangat beg ni.. butterfly ~


~ Jelly by sister in law ~



 ~ Teddy Bear untuk VVIP.. specially my best friend ~
kenangan buat benda ni masa Eve dalam perut lg... dh siap sebelum Eve lahir n 6 months dlm perut..
cayalah untuk diri sendiri yg terlebeyyy excited nak dapat baby baru..


 ~ Fruits Tart by cousin ~
tak banyak pun order ni.. just 100pcs


~Nasi Beriani Arab + Lauk Kambing masak Kurma ( Aqiqah Eve)
+ Ayam masak Musalmah + Dalca + Acar Timun



~ Pulut Kuning + Gulai Ayam + Kuih Apam ~


~ Jelly Kelapa + Buah Nangka + Seri Muka Bakar
( mcm Seri Muka HANGUS terbakar jer rupa dia.. hehe..)



Setakat ni jer yer untuk part 2.. insyallah..
sebentar lg kita masuk part 3 seterusnya kemuncak pd majlis Baby Eve..


13 comments:

~ Lady ell ~ said...

amboi...kemain gerando lagi majlis dak tecik tu yer....

aQueen said...

Lady Ell : hahaha.. takde la grandosss benor.. biasa2 jerkk.. hehe.. ibu dia yg poyo lebeyyy!

zatil said...

Wauuu..nice event aQueen...!!! Sirius nice!!! Love everything, all were personalized...

Slalu teringin nak buat gini for the kids, tapi mcm tak cukup tgn je nak buat semua..:)

Best!

aQueen said...

zatil: aQueen buat yg termampu jer.. byk yg buat sendiri.. hehe.. sep bajet maa.. hehe

Nurul said...

Salam, nk tanye, dkt mane u order choc wrapper, bottle wrapper etc. tu yea?

aQueen said...

wsalam.. hye..nurul.. sy order kt Marryme .. boleh add di FB ! :)

Nurul said...

Wah thanks for d info! How about teddy bear yg u buat sendiri tu? Teddy bear tu u bli kt mane?

aQueen said...

Nurul: teddy tu aQueen beli dr supplier kt Penang ni.. then hias sendiri.. hehe... actually aQueen ader amik tempahan jugak..hihi

Nurul said...

Owh yeke? Cantik la Teddy bear u tu. Jenis gantung ke cucuk? Brape u quote if I nk order say 50pcs?

aQueen said...

Nurul..yg ni jenis gantung.. price bermula dr rm5-rm10 ikut kuantiti... n patern.. kalau heavy decoration tu harga leh sampai rm8-10 tu.. tgk kt tepi bar tu ader iklan Castle4Chinta itu blog bear tu.. but aQueen jrg update.. tempahan byk tak sempat..huhu

harzharun said...

hi...salam kenal...

i google idea untuk buat doorgift cukur jambul,then jupe blog ni...

tp, anak i boy..tp sedikit sebanyak give me an idea tuk buat doorgift..thanx ya!

COMPANY OF JAJA said...

salam.. sis yg cndrlla cge tu bli kat mne yea??

Selendang Boutique said...

Askm kak, jst nk Thu dimana akk dpt Belk tu butterfly paper bag pls. Pas cari2 tm dpt. If u cld pls forward me in the right direction that wild be gd thx heaps in advance. Siti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...