Bayang- bayang Hati !

My Precious

17 February 2011

Tak sabar menanti,,,

 
Akhirnya,,setelah dikejan2 oleh Kak An si penjual..aQueen selamat mengorder sumer item kat bawah ni.. yelah.. kata kak An.. pelik betul la.. ader ke duit dah bayar barang takmo order..hahah..bukannya abih lagi bayar pun.. sori la Kak An oiii.. bz la..
Kalau nak tau Kak An ni penjual barang2  or item authentic dr US.. kiranya.. 
brand RalphLauren/GAP/GUESS/OLD NAVY/ etc yg original..bukan nyer immitation..
kalau immitation pun apa salahnya.. buat pakai jugak kan..
bergantung kepada masing2 yang pentingkan kualiti atau tak..
hehe..takde hal la kan.. nak beli yg authentics or yg immi..
tp bila dh ader offer /sale ni.. aQueen beli la jugak barang sehelai dua.. ulang suara SEHELAI DUA!!
buat2 tak nampak ye item ke 12 or ke 13 tu..

Ader la jugak 2-3 kali aQueen beli melalui Kak An tu.. antaranya kasut RalphLauren si Ryan Reezqy..
baju2 kakak2 dia.. sumer dr Ralphlauren.. mmg kualiti TIP TOP la.
.kenapa Kak An jadi pilihan ?? sebab best tau dealing wif her.. senang kira..
takde la kacau sgt mcm sesetengah penjual tu..
so kalau mommy2 kat luar sana berminat nak beli dari Kak An ni..
boleh la add dia kat FB.. klik sini Melissa Wardrobe


Ok.. jom layan barang aQueen yg insyallah sampai dr US pada awal march nnti..
kalau ikut hati nak jer order 1 kontena.. tp duit la plak masalah...hehe.. mmg menggila la tgk.. tolongggggggggggg..!!
so item yg aQueen beli ni..nak wat melaram time balik Kelantan bulan march nnti..
nak bawak baby Eve n tunjukkan kat atuk n nenek yg belum tgk Eve lagi..
dalam list kepala ni ader a few item lg yg akan order dr kak An..
nak order sekali gus tak terdaya..
ok jom layanzzzz.

so... ini.. untuk Eve..
 Gap.com
 Gap.com

OldNavy.com


Ni untuk Ryan Reezqy
 OldNavy.com


 OldNavy.com
 OldNavy.com


 OldNavy.com


NI plak untuk Ayrisha Dayany (anak sedara aQueen)


Ni untuk kakak2 diaorang.. hahahah.. sian kakak.. kali ni ibu tak beli baju ye.. beli slipar jerk..



Gap.com


 Gap.com


3 comments:

raikhan said...

Kak An here Aemie darling...apakah? hahahahha,tak larat nak gelak!!! Tqvm Aemie....big hug for u:))

afai said...

aemie..hehhe..betul kata awak sgt senang berurusan dgn kak an @MW...

aQueen said...

kak an: hahah.. aperkah.. kenapakkah.. kau berubahh.. bah..bahhh.. bah..

afai: hehe a'ah kan.. mmg senang ngan kak an ni.. beli brg kt sedara mara pun tak senang mcm ni.. ehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...