Bayang- bayang Hati !

My Precious

08 February 2011

Part 1 - The Making of 'Majlis Aqiqah & Cukur Jambul Baby Eve'

Peehhhhggggg.... rindu sehhh kt blog ni...!! I miss u..!! i miss u...!!! i miss u darling....!!!
Dah dekat seminggu lebey tau aQueen tk jengok blog... betul2 bz .. ni bukan main2.. mmg bz yg amat..!!

Bz sebab aper?...sumer ni sebab tengah siapkan event utk Baby Eve punya Event Aqiqah n  Cukur Jambul dia leerr... serius.. walaupun nampak mcm event yg sgt simple n kecik.. namun tetap jugak bz.. sebab byk benda yg aQueen nak wat seniri.. tak bleh la.. mmg cenggitu.. org cerewet mcm aQueen ni susah sket...

dari hujung rambut.. sampai hujung kaki.. suma nak kena amik kisah..hehe..
nak wat cemana kan org pompan mmg cenggitu..

apapun majlis Eve ni betul2 la mencabar minda ibu dia ni..sumer gara2 tag, wrapper n sticker yg nyaris2 tak sempat sampai ke tangan aQueen sebab CNY aritu... sib baik ader kawan baik aQueen si Eda yg tolong aQueen bawak balik ke Penang.. Thanx Eda.. jasamu tetap ku kenang..

 ~ Singgahsana Eve yg belum siap ~


 ~ Ni ler benda yg nyaris2 memusnahkan impian aQueen ~


 ~ Ni kad kawin adik member aQueen si Eda yg tolong aQueen tu.. walaupun dia bz nak balik ke kampung utk majlis kawin adik dia.. dia tetap tolong aQueen.. thx Eda ~Love u lahh..!


 ~ Cinderella Cage sblm dihias ~


 ~ Dalam Proses meletakkan lilin n riben ~


 ~ Sticker dah diletakkan di penutup Jelly ~


 ~ Adik ipar yg byk membantu  tengah dok melipat beg utk para jemputan ~


 ~ Ini beg utk VVIP.. hehe.. yelah kawan2 special..sedara mara...~


Ok layan la gambar ' the making of' ni dulu ye.. nnti aQueen upload gambar sekitar majlis Eve plak..

3 comments:

EDA said...

uish...berat woo nk bwk balik...:P
tp xsusah pun...aku mmg nk balik kg...
btw, saya dapat beg VVIP itu!! (sambil melompat2 :D )....tq melia...

tricksrex said...

ya ampunnn
ni baru kenduri aqiqah baby eve ni
tak dapat bygkan kalo kenduri kawen akaknye karangg

aQueen said...

Eda:..hg sentiasa VVIP di hatiku!!

Trex: takyah bayangkan la.. kang kalau bayangkan kang kluar mcm event siti Nurhaliza lak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...