Bayang- bayang Hati !

My Precious

20 February 2011

Malu bertanya.. sesat ...

Nak citer pun segan.. tp kena gak citer.. orang cakap orang yang berani mengaku kesalahan dan kelemahan itu adalah orang yg lain berjaya dan POWER takde sapa yang bagi perumpamaan camtu.. ini ayat sendiri bikin la..
 yelah.. mana la tak POWER sebab bukan senang nak kumpul kekuatan atau berani mengaku kelemahan diri.. dalam hati ni berdetup detap.. mana nak kontrol ayu lagi.. nak tunjuk teror pun ya jugak..tapi apa pun.. arini memang la aQueen berbangga dengan diri sendiri sebab aQueen dah berjaya melontarkan EGO dan perasaan MALU demi VLOG 'Dari Lensa Turun Ke Hati' yg aQueen sayangi.. ini..

Sebenarnya dah lama la aQueen dok mengodek2 mencari macamana cara nak meletakkan / link kan post pada setiap entry yang aQueen buat.. yelah.. saja la.. nampak macam cantik jer kalau letakkan link post + senang orang lain nampakkan entry-entry lain yang berkaitan kan..

jadi pada hari sabtu kelmarin ni.. aQueen dengan rendah hati meletakkan status berkenaan 'link post' dan 'print screen' kt status FB aQueen.. yelah kan.. sampai bila nak memendam perasaan 'berahi' gatai teringin nak letak link post tu.. tambah pulak nak letak print screen pun tak reti.. huwwaaaa... malu pun malu la... apa nak wat.. malu bertanya sesat jalan... 



~ ini print screen status FB yang aQueen letak baru ni ~


so..dipendekkan citer.. bila dah letakkan kat status FB tu.. bertalu2 la komen yang masuk dari 'pakar-pakar ' IT sedunia.. ramai yang sanggup hulurkan bantuan.. alhamdulillah.. melalui seorang rakan maya yang tak dikenali dia berjaya menyelesaikan masalah 'negara' yang diidamkan2 aQueen... 

hehe...akhirnya aQueen berjaya!!! Thanx tu Cathherine ...Alan... and Angah Abil..! haa!! kan dah selesai... boleh pun... sebenarnya.. cuma jangan MALU n tak mahu mengaku kelemahan diri kita!! susah sangat ke.. ?? takkan..? sape yang nak tau pasal ni.. boleh  KLIK
sini .

 ~ ini plak print screen berkenaan 'link post' ~





konon-konon rasa macam dah terer giler..

1 comment:

cikbintang said...

akak nk print screen ke??
ade byk cra..
kalo cm cikbintang gna compaq..cikbintang tekan fn yg ade kt bhgn bwh keypad skali ngn alt..then tekan insert prt sc kt bhgn ats kepad sblh knn..
kalo jenama laen xclapnye tekan ctrl+alt n tekn prnt sc kt keypad ats sblh knn..cm td gak...

yg nk link tuk post tu xphm r aka...

tu je r..kalo xsilap..kalo silap maap..kte ni pon xpndai cgt..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...