Bayang- bayang Hati !

My Precious

07 June 2010

Novel Lagenda Budak Setan Ada DISINI !!!





 Saper2 yang kt luar sibuk2 nak cari novel kt atas ni... boleh dapatkan 
di SINI


aQueen cuma tolong promote kan untuk member aQueen si Eda ni..
kat sini ader sikit detail utk makluman semua..

Harga rm30 (termasuk pos)
 Bulan Julai (arrival)

hubungi:
edaein@gmail.com
0193859556

9 comments:

PuanXComei said...

e-eh. ni cover baru ke? i punya lain. nape harga dia RM30. dulu beli rm35.90. dulu tu thn 97

[-suziey-] said...

hiks..mentang2 tgh hangat di pasaran movie ni..hehe..tp mcm teringin gk nk baca la..nk refresh balik story dia..hahaa

Liza said...

mmg niat nak baca lagik skali then go for the movie....

Asz said...

uiihh ... dah jual buku lak dia nih ... sori lama x jengah blog aqueen ... akak sebok sket latetly nih dik ... how's ur lil prince???

MrNamiruz said...

xde review/sinopsis sket ke?..cm berminat..:)

Anonymous said...

ala....beli je la kt popular...harga baru RM21.90....hahhaha....kat online kena RM 30...kalau keluar minyak keta pon xsmpai RM10...hahhaha..

haniey said...

ada lagi x novel ni?
vbape muka surat ek?
da lama sy cari tapi xjumpa pn..

Anonymous said...

hai...mm.saya dari sabah..saya nak booking buku lagenda budak setan..dan kalo boleh saya nak novel karina jugak..boleh hubungi saya kat no 0128632916,sebab saya col no anda,tak dapat


ween,sandakan sabah

EDA said...

sy dh tukar no
0193859556-eda
feel free to contact me ya :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...