Bayang- bayang Hati !

My Precious

04 June 2010

Nak senyum ke? nak nangis ke? nak aper sebenarnya ni??? tottlon!!!

Salam.. hehe..
nak gelak pun tak gamak..
nak nangis pun tak gamak.. ish.. nak senyum sengsorang.. kang org cakap 'wayar putus'..
nak expresskan mood saat ni pun susah nak describe..

nak aper sebenarnyer pun ntah lah..

korang tgk jerk la...


ini la penyebab nyeer!!!!!...eee.....nak senyum ke.. nak aper ni... apsal lak terexcited semacam ni..???

malu la aQueen ni.. yelah.. baru jerk postkan entry Ryan dapat present umo 1 tahun...tup2..dia dapat 'present' lagik special dr 'motor' dia tu... hehe... dia bakal jadi ABANG !!!

hehe.. malu ek.. nampak sgt gelojoh ... hehe.. nak wat cemana rezeki.. terima jerk la dengan hati yang penuh terbuka aurat !!!

anyway... aQueen tetap happy nak menyambut 'orang baru'  yg bakal tiba pd 25 Januari 2011.. moga selamat semuanya...amin..

12 comments:

akuseniman said...

oooo.
cmne rupenye rupe bende tu.
xpnah tgk!

salju said...

Tahniah..
murah rezeki...

liyana aziz said...

congratess

Myrarahim said...

Tahniah. Positive dah.
Jaga kesihatan.

From GB :)

Amirah bte. Norjali said...

tahniah..

Miro Armyrule said...

waaaaahhhhh...nak dpt org baru lagi...tahniah la rejeki2...huhuhu

fisa othman said...

congrats!!! Ryan dapat hadiah lagi best ni...;)

sarah shafie said...

thniah..hehe..mcm tu ek positive..huhu..nnti klau dh kwin sng r nk cek..

fiza said...

Congrats (^_^)

~ Lady ell ~ said...

tahniah aemie..due date tu same mcm tarikh due ell awal tahun 2010.tup2 bersalin 21hb..takpelah aemie,dh rezeki.

ell masa dpt tau preg. yg ke-4 ni pun yg abangnya lum 2thn pun..rasa mcm gelojoh sgt kan..tp kalo ikut tahun gap nye 3thn lh bila bby ni lahir..padahal abangnya baru nyambut ulangtahun ke-2 hujung tahun 2009.

sekali lagi tahniah!

nabilah_2908 said...

weeee...nk dapat baby....tahniah....(^_^)


jom ke APA KATA HATI pulak,
THE SWIMMER

tricksrex said...

ibu!
ku akan dpt adik comel~~~
insyaAllah t trex kontek ibu..
tguuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...