Bayang- bayang Hati !

My Precious

02 June 2010

Mamaeja & JJC 1st Giveaway : Cutest Baby With Hat Contest

Amboihhh... nmpk sangat la aQueen ni takde keje kan.. hehe.. asik2 nak masuk contest utk Ryan Reezqy nih.. huhu.. yelah.. abih dah takde contest utk ibu dia kan.. 
so kali ni contest 
mamaeja & JJC 1st Giveaway : Cutest Baby With Hat Contest   
yang dianjurkan oleh 


sesapa yang teringin nak join.. kena lah..


1.Mesti copy contest banner & jarumjahit kat atas ni dan tampalkan ke page contest dan juga sidebar anda. Make sure both page contest dan sidebar tu dilink balik ke blog mamaeja dan blog jarumjahit ek..kalau x... hehehe, faham2 la ye :) ... Mesti juge letak title ~~ mamaeja & JJC 1st Giveaway : Cutest Baby With Hat Contest ~~ kat blog post anda ye.. tajuk lain x bleh tau!

 ~  siap !!! ~



2. Macam biasalaaaa.... mesti jadi follower http://mamaeja.blogspot.com/ dan juga follower http://jarumjahit.blogspot.com/
 ~  siap !!! ~
 
3. Jangan lupa tulis sikit kat dalam contest anda tu, ngape anda suke/tak suke blog mamaeja nie..
(just for my future improvements)
Saya suker la blog mamaeja.. sebab..blog mamaeja comel.. baby dier pun sangat comel.. dia pun tersangat comel gak!! bila baca apa yg mamaeja taip tu... rasa macam dia bercakap depan mata kita.. kecoh la dia.. hehe.. suker..dah-dah.. takyah improved2 lagik dah.. dah ok dah blog tu..hihi..

~  siap !!!~

4. letak satu keping je (SATU je tau, bebanyak kang pening!) gambar anak anda/anak sedare/sesiapa saje yg ada pertalian darah dengan anda. Contest ni terbuka kepada bayi/kanak2 berumur dari 1 bulan - 3 tahun sahaja (max betul2 sehari sebelum 4 tahun) :p
 5. Jangan lupe letak nama bayi, tarikh lahir, nama anda, email dan ceritalah sikit ttg gambo tuh ye!

jeng..jengg.. jengggg.. tadaaaa!!! menampilkan.. bayi bersama hat 'IDLAN PON-PON' nyer..iaitu..


 NAMA : AYRELL RYAN REEZQY b. EZANI
UMO: 1 TAHUN 10 HARI
NAMA IBU: AMELIA BT MOHD.SHAFER
EMAIL: ameliashafer@yahoo.com

CITER GAMBAR: GAMBAR NI AQUEEN AMIK MASA NAK GIK AIRPORT... AQUEEN DH LAMA CARIKAN TOPI IDLAN PON-PON NI UTK RYAN.. SELALUNYA JUMPA UTK DEWASA JERK.. TP..SETELAH BEBERAPA 'BENUA'DI JELAJAH.. MAKA TERJUMPA LA TOPI IDLAN PON-PON NI KT SHOPPING COMPLEX 2KM DR UMAH KAMI.. HEHE..
(aduss.. sori la mamaeja.. ibu carik gambar original yg takde watermark ..tp tak jumpa..huhu.. terpaksa gak buh yg ader  watermark.. kalau ader watermark ni  bleh buat Ryan disqualified.. maka .. ibu akan berusaha bersungguh2 mengodek2 file lain cari gambar yg takder watermark yer.. pls.. nnti kasitau ek..)

 ~ siap !!!~

5. tarikh tutup contest ni tepat jam 11.59 malam, on 17 June which is a month from now. lambat anto, surat menyurat x dilayan ye :)
 ek eleh.. hehe.. ni baru 2 June 2010... kul 2.18 pagi ...ader lgik 15 hari!!!
~siap!!!~



6. last but not least, jgn lupa letak link contest anda kat ruangan comment :)
 ~  siap !!! ~

1 comment:

mama eja :) said...

hai dearie... he is so encem!! :) thanks for joining in n gud luck ye :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...