Bayang- bayang Hati !

My Precious

15 June 2011

Lagi Entry Berkulat

Ok hari ni kita belahjar perkataan baru.. selalu kita sebut entry basi... arini kita tukar sket.. saja kita carik feel untuk memartabatkan KULAT tanahair.. bluweeekkss..

Dah-dah sila berhenti merapu ..ok sebenarnya dh lama nak post entry ni.. bukan apa .. 
sebagai kenang-kenangan anak bujangku yg sedang meningkat remaja..
entry kali ni pasal  birthday present Ryan.. 
sebagai memberi penghormatan kepada ayahcik dia yang bertungkus lumus.. 
mengeshoot gmbq si Ryan ni.. dan jugak mengeditkannya...
maka kita upload dulu gambar present yg ayahcik bagi sempena birthday Ryan yg ke 2 yg lepas..

gambar dr henpon..



nun dia.. gambaq Ryan yg sedang berhiphop.. 
so.. itu jer citer arini ini.. 
sebenarnya niat aQueen nk upload gambar hadiah yg kami beli untuk dia..
tp tetiba plak carik gambaq tak jumpa.. ntah dok dalam file manapun dh tak hengat... 
hassoiii betoii!!

chhooiiii  !!!

1 comment:

ummiaqeef said...

comei la gambar tu..siap ade refleks..comei..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...