Bayang- bayang Hati !

My Precious

16 June 2011

[PD50H] Segmen tajaan KEDAI KAIN KAK MIAH SANGAT WANGI !

Macam ni la kita mau.. bila ada majlis jer ader orang sponsor....
ader event orang sponsor..
ada orang perlukan bantuan kita sponsor..
ada orang minta disponsor.. kita sponsor..
contoh yang paling baik ni.. tak kemut..
perangai paling bagus ni..perangai KAK MIAH kita ni la..

Dia la antara 'penyemoncer' terbesar untuk Program Diet 50 Hari kami..

Kalau nak tau.. KAK MIAH ni penjual kain.. serius.. kainnnya.. cantek2 bangettt.
Inglish inglish gitu.. penuh bunga-bungaan..kalau pakai kain dr kedai dia..
rasa macam kita dok kat taman..tak kira la kan taman apa.. .
(kak miah.. voley gitu?)
warni warni.. ..wangiiiiii jer.. sebab banyak sangat bunga2 kt kain tu...

tak cayer?...kalau saper nak tengok ... kt sini aQueen upload la barang sekeping dua..
gambar kain2 dia yang santekkk-santekk tu..kat sini memang la tak berbau wangi..
korang kena pegang kain tu dulu.. cium.. eehhmm.. wangiiii..sangat..





 semua gambar ini adalah dicilok dari blog KAK ZEL puan penganjur PD50H


kan dah taip cakap memang cun2.. KAK MAH ni jugak ader terima tempahan..mana tau..ader yang nak wat baju kurung.. untuk orang dewasa pun leh... untuk anak2 aQueen tk baper pasti plak..

tapi cenggini la.. korang tak yah la malu2.. boleh jer pegi kat KEDAI MAYA KAK MIAH ni.. order jer kain pehtu suruh dia jahit sekali..tak payah susah2 pegik carik tailor kan.. dah la jual kain santek2.. pandai jahit plak tu.. sila la ye.. yang nak shopping kat kedai kak miah.. KLIK SINI

1 comment:

mama iris said...

baru nak buat entry tajaan.....semalam x sempat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...