Bayang- bayang Hati !

My Precious

29 June 2011

[Sedih] Kawan2 please... doakan baby Dyna selamat...:((

Salam.. entry sedih.. aQueen nank minta jasa baik semua kawan-kawan untuk sama-sama berdoa agar baby Nurdayini Adyna iaitu anak bongsu kepada cousin aQueen yang sekarang berada dalam keadaan kritikal sekarang ekoran masalah kesihatan dia yang bermula dari 'meningitis' dan komplikasi lain selepas itu..

 8 Jun 2011

 25 Jun 2011


Pembedahan dibahagian kepala telah dijalankan lebih kurang seminggu yang lalu untuk mengurangkan 'tension' ..dan kemudiannya keadaan baby adalah stabil sehingga kelmarin... dan...


ini status terkini ayah baby Adyna  sejam yang lalu ( sekitar 3petang waktu tempatan)
latest: Adyna is in very critical condition right now. Her lung has more carbon dyoxide compared to oxygen (google: "CO2 retention")... chances of recovering is very slim... still in Pediatric ICU HKL"
 
so.. mohon sangat2 kepada semua.. untuk mendoakan yang terbaik untuk baby n keluarganya.. 
Abang Sham n Kak iti.. angah doakan semuanyadalam keadaan yang baik .. dan semoga Allah melindungi baby Adyna....kami sekeluarga mendoakan dari jauh..:(((
 

Baby Dyna anak bongsu dari 5 orang adik beradik.. dia bersama kakak2 & abang2nya..


Tolong ye..:(( aQueen sgt sedih saat ini..

10 comments:

desperate mama said...

ya ALLAH, sedihnya.... auntie fidzaa kat sini doakan baby dyna cepat sembuh... amiiinnn....

aQueen said...

desperate mama: tq very much aunty.. seriously aQueen pun sgt sedih walaupun tk tgk dia di ICU lg..hopefully baby kuat..huhu

Ana Suzana said...

ana doakan jugak yg terbaik buat baby tu... sebak betul tgk wajah dia.. huhuhu

N a d i a said...

InsyaAllah..

Baby Dyna akan selamat.. AMINN

Anonymous said...

smoga cpt smbuh dan slamat smuanya baby cumel...mngalir air mata bc kisah sedih ni.. :(

zatil said...

ya allah..sedih...sy x boleh dgr cerita2 gini, mesti meleleh air mata :(
moga baby dyna sembuh yer..best regards to the parents..kuatkan semngat..

aQueen update tau..

aQueen said...

ana suzana: a'ah kan.. mmg sedih kalau tgk muka anak2 yg ader masalah kesihatan ni.. kena cucuk merata2.. kalau leh nak jer amik semua penderitaan derang tu.. huhu..doakan ye..tq

aQueen said...

Nadia: tq..sama2 doakan..mekasih..

aQueen said...

MIss/Mr. Anonumous: sama la kita.. tu anak orang pun kita sedih..apatah lg kalau terjadi pada kita..minta dijauhkan segala dugaan hebat ni..tima ksih ye..aQueen wakil dr pihak parent DYna.

aQueen said...

Zatil: huhu..amin.. hrp dia kuat.. but.. the latest news.. the doc said..its posibbility bcoz of kidney failure!!! hebat betul dugaan anak kecil itu!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...