Bayang- bayang Hati !

My Precious

31 May 2011

Bernafsu sebelum waktunya..!! hahaha..bole camtu?

Hahahaha.. seniri taip tajuk..
seniri nak tergelak.. pasaipa nak tergelak..?? 
saja.. Gatai nak gelak.. !! Hehehe.. 

Ni korang.. tajuk special ala2 18sx ni aQueen letak sebab apa tau.. 
sebab skang ni aQueen memang tengah 'ghairah' statememnt 18sx lagik.. 
nak membeli baju raya.. puasa ntah duduk mana hala lagik dah menggatai nak membeli baju raya..
ayat standard tu konon-konon takmo kalut-kalut beli bila raya dah dekat..
padahal hakikatnya.. memang jiwa tu asik ingat nak shopping jer.. 
takde keje lain...

nak-nak plak skang ni nak beli baju senang jerk.. 
sumer main online..'sumernya dihujung jari anda dan didebit dari akaun jer'...
tak yah sibuk2 nak menjolok kad.. nak beratur kat ATM ..
or nak 'swep' dari credit card..
kalau pakai cc maknanya berhutang..ececece...takmo ngaku..sebenarnya tak layak nak pakai cc.
heheh jadi semakin menjadi-jadi la penyakit yang satu ni..
nak tengok hasil 'tuaian' sepanjang sebulan lebey ni.. >> silakan..






tu baru untuk Eve n Ryan.. untuk kakak n ucu baru ader sorang sepasang...
skang baru bulan 5.. puasa hujung bulan 7... mamps.. la.. 
memang penuh la lemari sementara nak tunggu raya.. ayooooooooo.. helppp..!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...