Bayang- bayang Hati !

My Precious

16 May 2011

Kenapa Kualiti Gambar Macam Hampeh ?

Huhuhu.. tension la.. arini dok pikir pasal ni jer.. pasal kualiti gambar bila kita upload masuk blog dia jadik tak cantik.. huhu.. abih lari sumer .. shoot bagai nak rak ( konon..:P).. edit pun 1 hal lg.. tetiba bila upload jadi macam blur + hampeh.. huhu..(eh! ke mmg salah orang yang amik gambar tu..?)..

tolong..sapa-sapa yang sudi tolong silakan.. huhu.. tensen tau..korang leh pegik tengok kat gambar-gambar yang aQueen post kat entry sebelum ni.. nampak macam pecah-pecah plus blur-blur kan? kalau ada solution nanti kasi tau ek.. huhu..nk sambung nangis ni..!

2 comments:

isma said...

xmoo ngis2... tak comel...

aQueen said...

isma: huhuh.. nak nagis jugakkk.. sakit hati tengok gambar yang dah diedit cantik tetiba jadik macam .... ggrrr....gerammm!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...