Bayang- bayang Hati !

My Precious

21 May 2011

Tak penah buat dek orang.. Mother's Day ko kasi ...

Salam.. hurmmm.. orang lain dh lama da celebrate Hari Ibu untuk ibu diaorang aritu.. aQueen ni kategori 'tertinggal ketapi' kali ni.. bukan sebab apa.. actually masa nak celebrate tu kami sumer ni sangat la sibuk termasuk la si Mother ku ittew.. dia pun bz... bz dengan business homestay nyer ..selalunya kami awal2 lagi dah book tempat or set date untuk makan-makan plus kasik2 hadiah gitu.. tapi tahun ni macam tak terkejar ngan kesibukkan yang terlampau.. maka jadik la kami anak2 terlampau
bukan peramugara terlampau ye..

Kali ni serius memang dh macam kering idea kering poket yang sebetulnya untuk beli hadiah..hahah..
2 tahun yang lepas kasi henpon.. tahun lepas kasi kamera + tv lcd 
tahun ni memang la berhajat nak beli ipad2 tu.. 
tetapi memandangkan kejatuhan hari ibu ni terjatuh pada kalender 'poket kering' 
maka hadiah pun takbleh dibeli lagi.. insyallah akan dapat juga lepas ni.. hehe..sabar ye ibu..

Bagi menggantikan 'kekiciwaan' sang ibu.. maka anak2 nya membuat satu kejutan yang tak berapa nak kejut sangat tu.. demi menjadikan hari ibu itu konon-konon bermakna.. maka saksikanlah....

Ini kek comel tempah dari staff aQueen.. comel jugak la.. 
so belon diikat kt kotak tu untuk memberi impak maksima yang kedebabomm.. :P

Budak ni jadik posmen..

 Ni rupa kek kat dalam kotak tu..


ok ni baru la hadiah nyer.. sudah bersedia??


*



*



*

aper ni? tak nampak?





ok kita close up hokeyy... 


 Haaaa?? dah nampak kan.. memandangkan dia peminat tegar citer Nur Kasih tu.. 
maka aQueen beli la tiket Nur Kasih The Movie itu..

korang boleh tengok keterujaan dia bila dapat 'hadiah' tu..

Sampai tertutup2 mulut...heheh.. 

Haa.. amacam.. ganaz giler hadiah tahun ni.. menyesatkan betul la anak mu wahai ibu..
untuk pengetahuan.. ibu tak penah masuk panggung sejak dah bercucu ni..
last skali masuk masa dia muda2 rasanya.. memandangkan citer ni citer utk Umum..
jadi boleh la kasi can..hehe.. ala.. bawak tok ayah , cucu n anak dia yang kecik tu la..


So.. ibu.. terima la 'hadiah' poyo itu ye.. yang 'SATU' lagi ibu minta tu nanti cek beli k.. hehe..

"SELAMAT HARI IBU'.. WE LOVE U ! XOXO

7 comments:

Magrib said...
This comment has been removed by a blog administrator.
アヌム ちゃん said...

Salam. singgah sini ye~ Nice blog :)
Sudi2 la visit me @ frommetoyou eh..arigatou..(^____^)

EZAN IDMA said...

meriahnyee


Untuk pengetahuan , hadiah penyertaan Nama Baby contest akan dipos pda bulan 6 nanti. di harap dapat menghantar alamat, nama anda dan nama baby. ke iezanidris@yahoo.com.my , kalo dah hantar, abaikan pesanan ni :) maaf lambt :)

zatil said...

aQueen..yang penting ibu kita hepi kan..and the thoughts that really counts..:)

aQueen said...

Ezan Idma: tqtq.. nnti aQueen hntr ye..

from me to you: mekasih..:))

aQueen said...

zatil: itulah.. asalkan dia hepi.. tk perlu mahal.. sekadar tanda ingatan dan kasih sayang..:)

CikTomyam said...

HAHAHA...ok la tu..
best tak citer tu akak??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...