Bayang- bayang Hati !

My Precious

07 May 2011

Eve dah ada seluar JEANS !

Yippieeeeeeeeeeeee!!...heheh.. happy banget seh gue.. dah dapat sluar jeans utk Eve..
punya la susah nak cari untuk budak debok tu.. 
selalu dapat yg keras n tak baper lawa kali ni mmg puas hati...
yg cantik material dia.. yer la.. 
kalau utk baby ni mmg kena carik material yg lembut..soft..
kalau leh cotton 100%.

So ..last week.. aQueen pi meronda2 kat Gurney Plaza...dapat la sehelai..
ok la sehelai.. bukannya Eve nak pi memanapun..
dah tau tak pi memana gatai nak beli jeans tu watpa...
. ala.. standard la kan... dah memang dasar perempuan yg gila menyopping
..mmg gini le kekdahnya.. hehe..

seperti biasa... mmg tentu ada photoshoot utk
"Eve bersama jeans Mark&Spencer nyer.."

aQueen shoot dalam umah jer ...
tak koser mak nak bawak kluar jenjalan semater-mater kerana sluar jeans yg sehelai ini.. :PP


jeng...jenggg... ni ler sluar jeans Eve.. eeee...ibu suka la...
ibu tu memang over



skang Eve banyak bergaya dengan headband yang cantik-cantik... 
ibu beli thru online dr member FB.. 
ibu beli banyak2 sebab nak cover kepala Eve yang motak tu..




Eve belom boleh duduk seniri yer.. disupport oleh tangan bibik..




Ini pose Eve yang paling ibu suka.. Ibu suka tau Eve renung cengginik..
nampak macam Eve dah besarrrrrrrrrrrrrr sangat..


Sayang Eve...muaaahhhhxxxxxx!

2 comments:

zatil said...

Tomeiy nyer Eve...gigit pipi tu nanti..

hehehe..Zarif lom ade jeans lagi..rasa nak kena cari jugak selai nih:)

aQueen said...

zatil: hahaha... itu la.. geram betoi la tgk budak debab ni pakai jeans.. hehe.. lps ni zarif dh leh dpt jeans Levi's tu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...