Bayang- bayang Hati !

My Precious

15 May 2011

Very Big Family !!!

Salam.. ari Sabtu lepas aQueen ader buat family photoshoot bersama keluarga Sharifah Ismail.. wah.. meriah betul la family dia dengan kehadiran putera & puteri yg seramai 7 orang tu.. hehe.. salute la.. umur muda tp anak ramai.. orang kata rezeki.. 

so sepanjang sesi photoshoot tu alhamdulillah..berjalan lancar.. kira anak-anak dia senang handle walaupun ramai.. hehe..aQueen yang jadi photographer ni pun rasa sangat tercabar nok..hehe. yang ader 3 orang kat umah tu pun mau macam berperang.. ini kan 7..aper pun best la shoot ngan family diaorang..








ishh.. geram betul la naper bila upload masuk blog ni kualiti gambar sangat tak lawa.. dah lama sebenarnya aQueen perasan benda ni.. rasa templete punya pasal ke aper ntah.. sebab kenkadang ok..kenkadang ko.. kalau korang nak tgk gambar yg lawa kena bukak aQueen nyer flickr la..huhu. sakit hati bila tgk gambar dlm ni..

2 comments:

azila said...

lawanya..bilalah nak amik gambar camni

aQueen said...

azila: bila2 nak pun boleh.. apa yg penting moment tu...gambar biasa2 jer lgpun kalau tgk ikut blog ni kualiti lari la...gmbar jadi tk lawa..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...