Bayang- bayang Hati !

My Precious

10 May 2011

Modelling Agency sila hubungi saya !:P

Huiiuh.. ini pengumuman berani mati ni.. heheh... 
ader ke mana-mana agensi model kanak2 yang sedang mencari bakat baru?..
hahahahah..!! 
adussss... ibu Ryan Reezqy sudah gila kuasa la.. 
sebenarnya perkataan yg paling tepat adalah 'perasan lebih'
ader hati nak suh anak jadi model..
yer la.. bukan apa... skang ni Ryan Reezqy ni mmg suka bergaya.. kalau pakai baju tu..
macam orang keja opis.. abih nak wat cemana.. dah ibu dia minat kasi dia dress up macam tu kan..

Ryan tak bersalah.. dia hanyalah mangsa fashion oleh 'fashion designer'
yang gagal dalam percubaan untuk merebut takhta
dari designer2 yang meletop kedebabom ket mesia ni..

so korang leh tengok la macamana gaya dia ni.. ee..kadang2 geram sgt kt dia.. rasa nak cobet2..

 tengok la gaya dia berdiri tu.. ishh mamat ni..

 time ni dia dok main lompat2 dalam keta.. lagi dilarang..lagi dia buat.. akhirnya..
akibat termometer suhu ibu dh tak sanggup menahan..maka.. 
sesi photoshoot dijalankan bg mendiamkan ryan.. DIAM pun!


 perasan hensem la leh pakai spek rm3 hengget tu..:P

 Ni gambar lama.. lebih 6 bulan yg lalu.. suka tengok dia pakai merah..


Ni pun antara yg latest... baru amik last week..
pakai sweater masa tengahari rembang hanya utk bergambar..
ha..nampak sangat ibu dia yang tersangat poyo kan?

6 comments:

ummiaqeef said...

waa..ada bakat la ur son nak jd model cilik..hehe..sgt sporting..

aQueen said...

ummiaqeef: hehe.. ala.. budak2 .. kalau dh tgk kamera mmg cenggitu.. ryan ni agak senang handle bila di suh bergambar..hehe..

zatil said...

wah..wah anak bujang sorang nih.. hensem..

tricksrex said...

ibu!
cari la mana2 yg nk pakai budak2
kan byk iklan nk pakai budak2

ya ampun mmg bergaya sunggoh ryan niiiii
kacak!

aQueen said...

zatil:..hehe.. ala..abg2 dia yg kt umah zatil tu..apa kurangnya..:)

aQueen said...

trex:..hehe.. ala.. kakak dia kan ada kt shah alam nun..promote kan la..bukan ibu tkmo cari.. tp malu.. kang org cakap..perasan lebih..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...