Bayang- bayang Hati !

My Precious

30 May 2011

Rohaida Hussain.. aku dah makan RV!!

Pergghhhhhhhhhhhhhhhh..akhirnya.. kempunan dah lepas.. 
sumer gara2 BENDA ALAH ni... nikmatnyer macam baru lepas bersalin.. hehe..
sebelum ni penah cari kat Secret Recipe.. tp takde la plak..geram toi..
pi kedai kek lain area umah aQueen ni pun tak de jugak..
aper ke susah sangat nak dapat pun tak tau la.. 
orang cakap kat KL bersepah jer orang/ kedai yang buat kek ni.. 
masalanya kat Penang ni susah sangat nak jumpa..

kalau klik kat link tu mmg korang tau la kisah 'ibu mengandung' ini.. 
malas nak citer lebih.. 
layan gambar demi menggambarkan 'ghairahnya' pada 'benda itu'..hehe..
sila lihat dengan jiwa yang tenang dan berperasangka positif ye.. :)

 


 
Memang pueh hati la dapat makan Red Velvet Cake ni.. 
at last aQueen dpt rasa kek ni hasil buatan dari bakal biras.. hehe

so kepada Rohaida Hussain.. hang toksah dok perangat aku lagi dah lepas ni.. aku dah tau rasa dia..!!!:P

4 comments:

cikbintang said...

wahh cdapnye..send r cket kt cikbintang hehee

EDA said...

hahahaaaaa.....aku baru perasan ada nama aku kt sini...:P
sedap nooo....pos mai sini sket....

aQueen said...

cikbintang: seriusssss sedapppppppppp!!! meh sini address!!

aQueen said...

eda: hg mmg.. sedap la weiii. aku dh gila bayang kt RV !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...