Bayang- bayang Hati !

My Precious

24 May 2011

Sang Hero dan KEK JAMBUnya !!


‎"Hepi bufday to you..hepi bufday to youuuu..hepi bufday to Ryan Reezqy...hepi bufday to youuuuuuuu.."

2.42am 20 Mei 2009~

Wahai anak..Lahir dikau umpama cahaya..
menyinar alam segenap maya..
Bagai penyuluh digelap gelita..
Bahagia kasih selamanya..
Tiada kata seindah bicara..
Mengungkap rahsia dlm rahsia.. 
Terima kasih wahai yg Esa.. 
Kurniakan aku si Dia yg sempurna.
.segunung kasih selautan sayang aku curahkan..
Untukmu sayang ARJUNA IDAMAN! 
Selamat Hari Lahir yg ke-2 Anakku Ayrell Ryan Reezqy! 
Doa ibu moga Ryan menjadi anak yang soleh dan taat pd ibu ayah.. 
menjadi insan yang berguna masa AGAMA BANGSA dan NEGARA..
XOXO

wallawehh.. ibu kalau leh nyanyi.. dh lama dah nyanyi.. 
rakam lagu sedap2 untuk Ryan..
tp.. memandangkan ibu tak penah terpilih masuk AF
maka ibu pun merendahkan diri.. hehe..

kt bawah ni gambar special sangat pada ibu tau.. sebab ini gambar bila Ryan bukak mata untuk pertama kalinya.. ibu mmg suka gambar ni.. sebab orang pertama yang Ryan nampak adalah ibu..!! 


  ibu amik dengan henpon jer masa ni.. yer la.. mana le nak bawak dslr kan masa tu..
nak-nak plak Ryan dok dalam incubator.. yerlah Ryan lahir tak cukup bulan.. 
sian Ryan.. kluar sebelum waktunya.. masa ni umo Ryan 33weeks..
ibu amik  ni masa umo Ryan 2 hari!!
ishh.. tp Ryan kuat.. Ryan leh survived... ibu salute ngan Ryan..
Ryan dh 'strong' dari dalam rahim ibu lagi.. sayang Ryan !!



so.. sempena ngan bufday Ryan ibu memang bercadang nak buat 'party comel'
tp macam biasa la.. skang ni masa tak berapa sesuai.. sumer betul2 tengah bz kan..
jadi ibu cuma buat 'pre- bufday party untuk Ryan"..
ok la kan.. dr takde langsung.. muahahahaha...
  ok.. kt bawah ni la kek 'JAMBU' yang disponsor oleh staff ibu.. dia nak bg Ryan ibu mentekedarah rasa
jadi dia buat la special utk Ryan.. sangat JAMBU hokeyyy.. nak tengok.. meh.. meh..



sila skroll lg..


lagi..




lagi..



taraaaaa!!!

haaaa.. sila jangan salah sangka.. ni bukan kek jambu Ryan.. ni kek yang ibu suka.. 

yang Ryan punya yg bawah ni..heheh


Jambu kan kek Ryan? kaler pink lagi.. takper lah.. 
dah orang sponsor tu bersyukur lah ye..
nanti ibu buat party lain utk Ryan bila ada masa yang sesuai ye..
hehe btw thx tu Siti Rahayu.. sedap kek ni..
bleh bukak kedai..

Mamat hero yang sangat hepi bila dapat tiup lilin kt kek..

Haa tu kau.. siap jilat pisau.. kemain ganaz la mamat ni..





nanti bila birthday ibu.. Ryan plak ye beli kek untuk ibu... ibu nak kek ni tau..

credit: Mr.google

4 comments:

zatil said...

Hepi birthday ryan..moga sihat dan menjadi anak yg soleh..:))

aQueen said...

aunty zatil: tqtqtq.. amin.. itu lah yg ibu doakan setiap hari..Amin.. :))

CikTomyam said...

ihik..cumil =D

aQueen said...

cik tomyam: hehe.. tqtq.. ryan comel yg sedang2 sajerr!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...