Bayang- bayang Hati !

My Precious

01 July 2011

Wei..jakunnya mak korang !

Uihhh...jakunnya mak korang.. ishh..
aper la punya jakun..
siap bawak kamera..
punya semangat nak tengok anak pestaim (1st time) naik pesawat..
konon2 nak shoot le gambar emosi ketika pesawat berlepas..
 

 sedang menuju ke ruang menunggu..carik gate 25


 mamat ni dok cuak..nak naik pesawat kejab lagi.

 boarding..

 dah ambil seat masing-masing..
tali pinggang keselamatan jugak akan dipasang sebentar lagi..

take off !! bye-bye ibu...!!!



cehhh!!.... ingatkan derang nak nangis guling2 coz ibu tak ikut..
rupanya haremmm...sikit pun derang tak heran..
last-last ibu yg nangis guling-guling macam steamroll
ibu kena tinggal tau..derang nak balik jenguk atuk n nenek kat New Castle 
ibu memang ditugaskan oleh ayah utk siapkan kerja dia yang urgent itu..
so..ibu n adik Eve memang tak dapat ikut..
terpaksa..nak wat cemana..
ni 1st time ibu kena tinggal ngan korang...

sedih tau..semalam  tido..teringat sangat....huhu..
sayang korang...sayang ayah juger...!:PP
muahhhhhhhhh..
XOXO


2 comments:

zatil said...

I pun sama aQueen, kalau diorg semua pergi even kedai pun rasa mcm sunyi sgat rumah dah..ni pulak mlm semua x de kan..lg lah sunyi!!

aQueen said...

zatil: tu lah..seriuss sunyi sgt.. yang terakhir berpisah masa masuk spital waktu lahirkan Eve.. tp tu kita tinggal derang.. ni diaorang yg tinggal kita..huhu..terasa..;((

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...