Bayang- bayang Hati !

My Precious

02 July 2011

[Sedih] Ya Allah.. Jangan Kau ambil ibunya !

Entry yang sangat sedih..

Malam yang sunyi ni aQueen nak ajak kita sumer bantu sikecil ini dari kehilangan ibunya.. :((

 
Summary:
Brain Cancer stage 4

5 kali operation
                                              1 Mac 2011 Norma di sahkan ada brain tumor
                                              2 Mac 2011 Doc pasang shan di kepala Norma
                                              6 Mac 2011 Talib n Norma's 1st anniversarry 
14 Mac 2011 Norma HKL day 14
22 Mac 2011 Norma HKL day 22
26 Mac 2011 Norma HKL day 25
27 Mac 2011 Norma HKL day 27
28 Mac 2011 Norma HKL day 28
1 April 2011 Norma HKL day 32
3 April 2011 Norma HKL day 34
5 April 2011 Norma HKL Day 36
7 April 2011 Urgent - Norma makin lemah
8 April 2011 Norma HKL day 39
15 April 2011 Norma HKL day 46
18 April Norma HKL day 49


NORMA PERLUKAN BANTUAN !!!
kepada yang sudi menghulurkan bantuan ini.. boleh salurkan ke bank 

CIMB : 01070068677528
Noormawati Mohd Rasif
NOTA: Keikhlasan kita pasti terbalas kerana Allah menyayangi 
hambanya yg mengasihi sesama manusia.. 


bagi yang mahukan cerita detail...boleh klik link diatas atau 
dapatkan segala butir lanjut di SINI
aQueen dah tak mampu nak teruskan untuk bercerita panjang..;((



Bantulah Rafiq dari kehilangan ibunya..:((

7 comments:

zatil said...

HIBA! Ya allah..kau sembuhkan ibu Rafiq. Moga dia merasa kasih & belai ibunya..

aQueen said...

zatil: betapa bertuahnya kita..dikurniakan kesihatan yang baik..berkesempatan melaksanakan tanggungawab sbg ibu...dapat membelai anak2... dapat memeluk.. tp tidak pada Norma..moga ader pengakhiran yang baik untuk Norma sekeluarga dan sikecil Rafiq..amin..

eITA said...

sedihnye....tak dpt nak diungkapkan....dikale anak membesar...si ibu brade di hospital...

aQueen said...

eita: a'ah kan... sedihhh..huhu..aQueen mmg sebak sgt bila tgk gmbar ni..

Miss Moon said...

dear nanti remove kan gamba noma tew ya . Moon pun dah remove most of her pic ...tak sampai hati tgk gamba dia ngan rafiq tew sedey sangat ....thanks ye

amelia shafer said...

Salam.. kak Moon.. ok aemie dh remove dah gambar arwah Norma & Rafiq tu.. maaf yer kak coz berkongsi gmbr tu tp aemie pun terlepas pandang psl tu sumer.. salam takziah dr aemie .Alfatihah buat Norma :(

Anonymous said...

Thank you for the good writeup. It in reality was a enjoyment account it.
Glance advanced to more added agreeable from you! By the way, how can we keep in touch?


Also visit my website - how to get a website

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...