Bayang- bayang Hati !

My Precious

14 July 2011

Hasil buruan a.k.a mengabihkan duit !

Sebelum ni aQueen ader sebut pasal nak memburu..
Sibuk jer kawan baik aQueen yang sorang tu.. si Rohaida Hussain tanya..
"aper benda yg hg nak buru lgi"..
jawapan dia..kt bawah ni..
hasil buruan yang tak baper memuaskan..
sebab tak dapat semua yg diperlukan..
ader benda yang tak dapat lg..
untuk Ryan n Eve dah cukup.. tinggal untuk Nureen n Ayuni jer lg.
huhu..maknanya..kena memburu lagik lepas ni...

 hasil buruan ni termasuk dengan beberapa sesi buruan yg terdahulu..
ini jam dah carcamarba brand nyer.. 


 Nureen & Ayuni punyer.. yg ni makan modal banyak betull..
SKETCHERS.. rm179.00/psg.. mahal betul..2 pasang dh terbang baper keping not 50 tu..
dah la takde offer kali ni.. cuma free gift lunchbox jer 2 ketul...cehhh...
tapi alah membeli menang memakai..aQueen suker brand & cutting kasut ni.. 
sebelum ni dah beli pun design yg sama.. sketchers gak.. seriuss.. puashati tahap gaban..
2 tahun lebih pakai..tak rosak2..kali ni Mr.King terpaksa beli lg bukan sebb rosak..
tapi sebab dah tak muat!
korang cuba la.. mmg puas hati.. selesa..

 Eve punyer..dpt OshKosh..murah.. lps diskaun tinggal rm55 hihi..
pakai memurah dah la adik ye..
  
hasil buruan ini yang telah di'korban'kan sebelum tibanya raya.
terpaksa pakai masa nak gik KL baru ni..coz unplanned trip.. byk baju yg tak sempat basuh.. 
so terpaksa belasah la baju baru yg diperuntukkan untuk raya..
 

yang 1 lg mencabar kesabaran bila dtg waktu nak cuba baju2/kasut2 tu..
ni baru anak 3 orang plus adik bongsu 1 orang....
kalau orang anak ramai tu cemana diaorang handle..
sapa ader anak ramai dan senang jer handle anak korang tu.. sila jawab kejab?
tak mengamuk ke korang kt situ ??

so pendek kata..
raya tahun ni..ader GAP..ader RALPH LAUREN..OLD NAVY ..ader GUESS.. PONEY...OSHKOSH..ESPRIT..HUSH PUPPIES...PADINI..SEED..MIKI...
 yg mana ader VVIP card tu mmg aQueen sapu.. boleh gila.. 
GAP beli 3pcs dpt additional 10% off..5pcs dpt 20% off.. 
kalau sebelum tu dh ader off sampai 50%..dh baper dh diskaun dapat kan.. mmg byk..

Esprit lagik best.. beli 3pcs dpt additional 15% off..beli 5 pcs dpt 25% off... 
addtional VVIP card dpt lg 10% !! huwaaaa...gilak tau.. gila2 pun amik jugak.. hihi..
lepas ni.. takyah beli baju sampai setahun!! aper lagik tunggu.. gik la serbu..

5 comments:

isma said...

wah... sakan erk... nice sneakers... suke sgt2

ZARINA ZAYANA said...

wah...dah siap baju raya...saya yang anak 3 nie pun belum siap apa2 lagi...sebab tengah tunggu sogo member sales....sebab budget citput je....kalau shopping mmg x pernah bw anak2 pun....main agak je saiz diorang...

aQueen said...

isma: hehe..suka ye.. tolong belikan utk aQueen ye..:))

aQueen said...

Zarina Zayana: tu la.. aQueen pun 3 jugak.. yg kecik 2 tu ok.. masalahnya yg besar tu... byk songeh.. dh ader taste seniri.. susah tau.. kang bwk balik.. ader je komplen nyer..

zatil said...

aQueen kita plg tension shopping baju raya..last year 2 boys..pun dah pening sbb x bayk choice..bebalik tu ni, tu ni..last2 selalu terbeli utk my niece..tahun ni 3 boys pulak..uwaaa lg pening..tah fesyen apa lg nak beli..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...