Bayang- bayang Hati !

My Precious

12 July 2011

[Jakun] Jakun melihat lampu kaler-kaler!

Lagi entry jakun kami sekeluarga..

Sebelum ni dah post entry kena 'tahan' sebab demam..
kali ni kisah pasal jakun plak..
Ni bukan jer kisah pasal anak2 jakun nak melihat lampu neon.. 
mak derang pun sama.. ayah derang pun jugak... 
sesi bergambar adalah sgt menghiburkan dengan
kekelamkabutan menge'set' kan iso, apperture.. n shutter yg tepat..
namun begitu syabas beetey..kerana walaupun menemui kegagalan dalam kepuasan 
demi mendptkan hasil gambar yg terbaik ..kami tetap berlakun hepi....
biarpun terpaksa membawa henbeg tambahan jenama' eveana ryanea'
serta faktor kesihatan ia tidak menghalang kami untuk beriang ria rarumba.. 












walaubagaimanapun..  ini memberi kami 1000 makna..kerana kami belajar erti kesesakan lalulintas yg maha dasat sepanjang berada di KL/Shah Alam..disebabkn ini adalah plan yang tak terancang maka kami menerima dengan redha dan tabah hati..menempuh segala liku2 serta hon-hon akibat sekatan jalanraya yg best.. tahniah kepada kami kerana kami telah 'TUA' didalam kereta selama berjam-jam lamanya..hehe...

apapun lawatan ke KL yang bertemakan 'semberono' dan slogan ' nak berholiday tak kena masa' ini tetap terisi dgn aktiviti berfaedah dengan mengunjungi lokasi idaman anak2 iaitu butik Upin n ipin serta I-city kota lampu neon pelbagai warna dan variasi...tahniah kepada kami semua!!! tepuk..tepuk..tepukkk....

sekian macehh!

2 comments:

zatil said...

Geramnyer ygk eve tue..
Sabar nyer aQueen..kalau x kena gaya n masa, mmg sakit hati jer jejln area kl/shah alam..tp rasanya shah alam x de la seteruk kl..jgn serik na..mai la lagi :)

aQueen said...

Zatil: hehe... itula. unplanned trip.. last minute decide..biasa la.. KL tu kalau takde aper2 pun mmg jem...so takde hal la kan.. cuma yg paling tak best sebab anak2 + hubby + bibik demam.. sian kt derang... dtg KL sekali sekala.. tup2 demam plak.. btw..still enjoy at the end of da holiday.. sib bek ader lampu kaler2 kt Icity tu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...