Bayang- bayang Hati !

My Precious

22 July 2011

Tak menyesal.. !!

Ni nak citer pasal bouncer baby Eveana Ryanea ni..
bulan ni dah cukup 6 bulan lebih umo si Eve tu..
kalau ikut age ni masa abang n kakak dia..
aqueen beli baby walker..ala.. tempat duduk yg ader roda2 plus mainan kt atas 'dashboard' tu..
tp kali ni memang saja takmo beli sebab konon nak jimatkan ruang...
maklumla.. sejak ada Ryan Reezqy 2 tahun yang lalu..
memang umah tu semak semedang..
penuh dengan menan dia..
ader motor....motor ajer dh baper bijik..
plak tu ader excavator ryan.. tu pun ader 2 bijik gak..
tu belum masuk menan lain..
ishhh..memang semak la umah..
bibik tu la kesian.. asik mengemas  segala jentera2 Ryan tu..

jadi..bila dh mcm tu.. memang aQueen dah takde la memasang niat nak beli walker..
~sebenarnya dalam hati dh berkira2 nak cari exauscer evenflo yg menan kt dashboard byk giler..~
jadik sampai jer time Eve ni terjumpa la Lindam door bouncer ni..
mula2 mcm rasa eh..boleh ka eve ni.. mana best nak main bouncer ni..
tak attractive langsung bauncer ni..
takde menan..

rupanya tekaan aQueen dah salah..
sebab Eve memang enjoy gilerh dok dalam tu..
walaupun takde menan.. Eve leh lompat-lompat..
memang dia hepii jer..
bibik nak buat keje pun senang.. letak dalam tu..
dia lompat2.. n kita kasi la dia pegang mainan tu..

yang paling best ..door bouncer ni boleh diubah2..
ringan.. handy....nak gantung kat mana pun boleh..
kalau kt umah taman ni.. memang aQueen gantung kt area tangga..
semalam balik kampung.. kami gantung kat bawah wakaf..
enjoyyy Eve tu..
abang Ryan pun dok giler nak naik..
hehe..tp soriii..sbb abg dh besar..
memang tak menyesal la beli bouncer ni..
jom layan gambar Eve bersama door bouncernyer..


ruper penuh door bouncer yg tak diletakkan di 'door'
ni letak kat bawah wakaf tu....
kena tinggal sebab sumer orang pegi kait rambutan..:)


 Buat muka kiut...ee.gerammm!!



so ibu2 kat luar sana yang nak cari alternative hiburan untuk si comel boleh la cuba door bouncer ni..
boleh jugak kalau nak tgk macamana dia berfungsi..
cari kat Youtube taip 'Lindam Door Bounce'..
bukan saja baby hepi.. korang pun rasa nak naik tau tak..hihi..

6 comments:

Ana Suzana said...

tggu baby seterusnya la baru rembat menatang ni.. hehehe

aQueen said...

silakan..sila..sila.. ica dh besar tu.. dh leh menambah!!kang abg dede yg balun adik nyer bouncer..:)

Chenta Tourist Agent said...

kat mane nak beli bouncer ni???? please !!!!!! really need toO knew!!! help~~

amelia shafer said...

Chenta: hahah.. beli online.. :)) nak ke? aemie nk jual.. Eve dh takmo naik...kira 2nd hand value le....:))

syaheeda hazli said...

mane beli benda ni yer??saya cari tak jumpa

norazian said...

alaa.. Sya nk beli baby bouncer ni.. Kt mna nk beli.?? Da lma cri.. Tpi x jmpa2 pown.. Help mee..mhihihi.. Please email kt azian.nelayan@yahoo.com.. Or sms 0142475299

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...