Bayang- bayang Hati !

My Precious

28 July 2011

Saya minta maaf !!! :(((

Salam..tetiba semalam ader muncul perasaan rasa bersalah atas 2 entry aQueen sebelum ini..
Betul2 rasa bersalah sangat..
sebab tak pernah buat entry mcm ni..

 saper yang dah baca.. mungkin berminat nak baca entry ..ni entry tu..
HOSPITAL BARU 'PRINCESS COURT'
..sori banyak2.. sebab aQueen sekadar memilih nama spital  'PRINCE COURT' tu secara rawak je..
Prince Court Hospital tu  memang popular kan..ramai org tau..
memang la ader hospital swasta lain..Gleneagles..KPJ..Pantai...etc..tp
takde niat nak mempermainkan perasaan orang yg pernah bersalin kat spital tu..
kalau perasan ader petikan

'Apapun.. tahniah la pada yang mampu tu ye..
anda berhak mendapat perkhidmatan yang terbaik dengan apa yg anda dah laburkan.. 
"suami sayang anda"..so u deserved it !!!'



tu bermaksud aQueen memang tak kisah sebenarnya.. ucapan tahniah tu ikhlas..serius..
yang penting tujuan asal tu nak cakap yg 'hospital gomen kita lebih baik dr hospital gomen kat Filipina' tu
so....aQueen minta maaf la ye pada sesiapa yang terasa hati dengan entry tu! maaf sangat-sangat!!


ok kes yang kedua pulak pasal entry
Suhaila Dedah Rahsia Antara Dia dan Jimmy Shanley
pun sama jugak.. bukan berniat nak bergossip..
tetapi nak suh sumer jadikkan teladan dari kisah diaorang..
bukan jenis aQueen nak buat entry 'gossip2' supaya ranking trafik tu naik ..
sebelum-sebelum ni sumer citer anak2 n family je..trafik tu setakat 40-50 orang sehari je..
kalau sehari seorang pun pada aQueen bukan satu isu pun..
jadi tk timbul isu perlukan' gossip-gossip' tu untuk tingkatkan trafik..
jadi mohon maaf sekali lagi la ye kepada peminat2 Jimmy n Suhaila..
mana tau ader yg terasa bila aQueen buat entry pasal derang..
apapun..aQueen tetap doakan agar Jimmy n Suhaila akan temui pengakhiran yang terbaik utk kehidupan mereka..


so MAAF sekali lagi untuk semua!

5 comments:

Liza said...

Bagus betulla Aquenn. Liza rasa entry tu xlah panas sgt pun.. Liza tgk org lain yang duk bust entry 'panas2' and kontroversi tu tak pulak rasa bersalah....

Ada y wat entry lucah tu selamber je dia konon2 bg pengajaran kat org lain. Padahal, dah mmg dasar.... cenggitu...

oakleyses said...

sac longchamp pas cher, tiffany jewelry, oakley sunglasses, nike air max, ugg boots, ugg boots, oakley sunglasses wholesale, ray ban sunglasses, replica handbags, ray ban sunglasses, prada handbags, nike free run, cheap oakley sunglasses, coach outlet store online, jordan shoes, jordan pas cher, oakley sunglasses, nike outlet, longchamp outlet, air max, longchamp pas cher, nike air max, chanel handbags, tory burch outlet, ray ban sunglasses, tiffany and co, louboutin pas cher, christian louboutin outlet, christian louboutin uk, uggs on sale, kate spade, coach outlet, kate spade outlet, nike free, replica watches, prada outlet, replica watches, polo ralph lauren outlet online, oakley sunglasses, longchamp outlet, burberry pas cher, christian louboutin shoes, louis vuitton outlet, christian louboutin, nike roshe, polo ralph lauren, gucci handbags, michael kors pas cher, longchamp outlet

oakleyses said...

hollister pas cher, ray ban uk, nike blazer pas cher, uggs outlet, timberland pas cher, lululemon canada, burberry handbags, nike tn, sac hermes, ralph lauren uk, hollister, true religion outlet, ray ban pas cher, burberry outlet, true religion outlet, nike roshe run uk, nike air max, sac vanessa bruno, michael kors, vans pas cher, oakley pas cher, michael kors outlet online, abercrombie and fitch uk, michael kors outlet, uggs outlet, coach purses, polo lacoste, nike air force, guess pas cher, michael kors outlet, new balance, longchamp uk, michael kors, nike free uk, nike trainers uk, true religion jeans, nike huaraches, nike air max uk, true religion outlet, michael kors outlet, hogan outlet, converse pas cher, hollister uk, michael kors outlet online, north face uk, north face, michael kors outlet online, michael kors outlet online, nike air max uk

oakleyses said...

mont blanc pens, chi flat iron, babyliss, supra shoes, asics running shoes, insanity workout, reebok outlet, hollister, valentino shoes, beats by dre, nike air max, jimmy choo outlet, north face outlet, ray ban, nike roshe run, karen millen uk, vans outlet, new balance shoes, instyler, mac cosmetics, herve leger, oakley, juicy couture outlet, converse outlet, celine handbags, ralph lauren, hollister clothing, lancel, toms shoes, bottega veneta, mcm handbags, louboutin, nfl jerseys, soccer jerseys, juicy couture outlet, montre pas cher, converse, north face outlet, ghd hair, baseball bats, gucci, soccer shoes, vans, abercrombie and fitch, p90x workout, ferragamo shoes, hermes belt, wedding dresses, timberland boots, nike air max

oakleyses said...

ugg, marc jacobs, louis vuitton, swarovski crystal, thomas sabo, coach outlet, moncler, ugg,ugg australia,ugg italia, pandora jewelry, canada goose jackets, pandora uk, louis vuitton, canada goose outlet, moncler uk, canada goose outlet, links of london, wedding dresses, moncler, moncler, canada goose, canada goose outlet, pandora charms, canada goose uk, canada goose, swarovski, doudoune moncler, replica watches, ugg pas cher, moncler outlet, moncler, ugg uk, ugg,uggs,uggs canada, canada goose, louis vuitton, pandora jewelry, moncler outlet, louis vuitton, hollister, louis vuitton

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...