Bayang- bayang Hati !

My Precious

02 January 2011

Siren dah bunyi.. Nenooo..!!nenoooo!!


Alkisah ...Dipagi sabtu nan indah... Pada tarikh yg sangat cantekkkk( konon) 1.1.11 yg dinanti semua rakyat jelata.. Yg kepinginkan sesuatu yg bersejarah pd tarikh keramat ini.. Maka berbunyi la 'siren' sebagai petanda hari dh makin dekat..bergegas2 la aQueen pergi ke 'pusat peranginan' itu...

Hati yg ber'bunga-bunga' riang.. (padahal jantung mcm nak meletoopp.. Kedebabommm!!) Merasakan yg mungkin terjadinya sesuatu pd tarikh ini..



Dan

Akhirnya....






















Ia tidak berlaku!!!!



Disebabkan itulah aQueen masih tegak berdiri (terbongkang) di sini bersiaran dr katil wad 9!!!

Baby belum mau keluar daaa..!! Dia tak suka date 1.1.11 tu agaknya.. Takper2 kita kasik dia yg pilih 'lucky number' dia ek... ( dh dpt date nnti korang jgn plak pi tikam nombor Magnum 4D plak)!! Sebarang kegiatan maksiat berkaitan nombor bertuah tidak ada kena mengena ngan aQueen yg cun meletoppp ni ye!!!


P/s: Bersiaran di lain waktu.. (doktor dok
Sibuk wat round pepagi ni)


1 comment:

tricksrex said...

kehkeh
adikbaby takmo tarikh cun cun tuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...