Bayang- bayang Hati !

My Precious

21 January 2011

Pemenangnya jatuh kepada.. .(drumrolls.....)

Setelah puas berhempas pulaskan otak aQueen pada hari Thaipusam ni.. maka...dengan ini diumumkan pemenang bg GA Contest "Jom Cari Nama Adik Baby" ni...
jatuh kepada...



*



*




*




*




*



*
 MIss Zimah: Ayrell Niyaz Ziqry
 
&
Emi : ANIES AYLA AJWEENA
 
 
ok kat sini aQueen kasi tau kreateria yg terakhir bila aQueen memilih nama2 yg hebat2 ni.. kreateria terakhir itu ialah.. nama2 yg terpilih sebagai pemenang ni masih belum ada didalam ahli keluarga aQueen.. maknanya.. belum ada sepupu..anak.sedara..mak sedara yg letakkan nama ni pada nama anak2 diaorang.. so itu antara faktor terakhir masa nama2 ni dipilih..
 
akhirkata.. terima kasih kepada semua yg menyertai contest ni ye.. walaupun ini kali pertama aQueen anjurkan contest ada jugak yg sudi menyertai..insyallah lepas ni kalau ada rezeki lebih lagi aQueen anjurkan lgi ye.. kepada yg tidak terpilih tu..nama anda juga hebat2...so ..jgn la kecik hati kalau nama tu tidak terpilih ye.. ANDA JUGA TERBAIK N HEBAT !!!

 
 Kepada 2 pemenang diatas.. sila emailkan nama..alamat..dan no telefon ke email aQueen ye.. ameliashafer@yahoo.com


Terima kasih semua.. 







4 comments:

~emi~ said...

yay menang..!! suka nye sukanye...sy da sent kat email akak..;)

Miss Zymah said...

yeayyyyy!!
menang jugak...
suke!
zai dah sent details kat email ye..
;)

aQueen said...

Emi & Miss Zymah..:tahniah ye.. tima ksih sebab sudi join..insyallah aQueen akan pos barang tu secepat mungkin.. hehe..skang ni kan dlm pantang tak leh nak kluar gi pej.pos..kena minta tolong Mr.King time dia balik keje.. hehe..

Miss Zymah said...

tak kesah la..
yg penting aQueen jage kesihatan ok..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...