Bayang- bayang Hati !

My Precious

05 January 2011

Jangan tikam nombor ekor ni !!! 5111 ? 6111? 7111?

Salam siaran dr katil wad 9 !!! (udah mcm pembaca berita la plak)

Arini aQueen diberi pilihan oleh surgeon (pakar bedah) untuk memilih tarikh untuk ceaser.. Sepatutnya sebelum ni aQueen(dlm
emosi yg tak rela) dh pun pilih tarikh 13hb Januari 2010 untuk menjalani pembedahan tu. Memandangkan tarikh2 cun yg lain sumernya dah full termasuk la tarikh 1.1.11 .. 11.1.11 dan juga 8.1.11( birthday Mr.King) .. Maka 13hb tu la tarikhnyer.. Kenapa 13? Saja jer pilih date tu sbb aQueen lahir 13.12 .. So adik baby 13.1.. Konon2 mcm ader chemistry gituh ( chemistry amender cenggitu)..

Ok berbalik pd tarikh bertuah tu.. Si Surgeon tu dah suruh aQueen pilih date lain untuk mempercepatkan pembedahan memandangkan aQueen dh 'turun tanda' (bukan turun tangga ye!!)

so.. Sila teka la apa tarikhnya??
Nak tau? Tunggu lah yer.. Tetapi option yg ada adalah..

5111??
6111??
7111??


So jom sumer sama2 teka coz aQueen seniri tak tau lagi tarikh mana yg menjadi pilihan adik Baby..(pls ek.. Suh teka jer tau.. Bukan suh tikam nombor ekor!)

3 comments:

Ummi AmnaAmzar said...

suke tarikh tuuu!!! same ngn birthdate anak ummi Amzar Syakir! tp 2011 la Aqueen bukan 2010...clap la tu..hehe

aQueen said...

Ummiamnaamzar: a'ah ek!! Cemana la leh nyanyuk jdik 2010.?? Hehe.. Susah tul hapdet ikut henpon ni! Screen kecik.. ( salahkan screen la pulak).. Btw tq atas correction.. So amzar lahir 13.1 la ye.. Happy birthday in advance ye amzar..

Liza said...

have a safe delivery...take care...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...