Bayang- bayang Hati !

My Precious

06 January 2011

Nombor bertuah ~ GRAND PRIZE!.. Jatuh kepada...(drum roll..)

Seperti biasa aQueen bersiaran dr katil spital ... Nak announce nombor pilihan adik baby (merujuk kpd entry yang lepas)...nombor yg dapat 'menawan hati juri' ialah..!!! Drumrollllllllss!! Ialah...






*






*






*







*




7111 !!!!!!!


Kenapa 7111? Sebelum ni mmg aQueen dah pilih tarikh yg konon2 cun tu.. Tp mcm biasa la..sumer org pun berebut nakkan nombor 1111 & 11111 ... Dan antara tarikh lain adalah 8.1.11 bersempena dgn tarikh lahir Mr.King... Tp sama juga.. Takde rezeki nak kan date tu sebab date tu jatuh pd hari Sabtu dimana bukan hari untuk OPDay( operation day) .. Derang cuma accept kes2 emergency jer utk hari sabtu... Akhirnya terpaksa la pilih 13.1.11.. Tp dh keadaan ditentukan aQueen dh kluar tanda so perlu dipercepatkan tarikh tu.. Maka Aqueen pilih tarikh ni 7.1.11 !! Selain jatuh pd hari Jumaat yg mulia...antara sebab utama lain.. Tarikh ni jatuh sehari sebelum harilahir MR.King.. Maka 'ini' yg aQueen dedikasikan hadiah ni istimewa untuk dia.. Dengan ucapan " Abang sayang.. Maaf la tahun ni punya present special sikit.. Present datang dlm keadaan BOGEL.. Sayang tak sempat nak beli wrapper & riben ropol2 yg cantik2 utk balut 'present' kali ini.. Kalau ader berbalut pun dengan kain lampin jer bang.. Harap abg sudi terima!! ( pehtu jgn lupa gi register kat pejabat pendaftaran plak ye abg sayang)..Selamat Hari Lahir.. i love u!! Muahhxx!!(dah start menggatai dahhhh!)

AQueen minta sumer sama2 tolong doakan agar aQueen n adik baby selamat dan sihat dilahirkan nnti.. Terima kasih semua.. Insyallah lps ni aQueen akan kembali bersiaran seperti biasa..!! Takde la cengginik.. Hapdet ikut iphone ni.. Payah benor nak menaip.. Jari besar sgt.. Keypad kecik yg amat..!! Pehni pakai lappy baru syok nk hapdet!! Ok berjumpa lg nnti dlm
siaran seterusnya sblm bertolak ke bilik pembedahan esok.. Bye

4 comments:

Ummi AmnaAmzar said...

Semoga selamat ye Aqueen..doa n tawakkal byk2...nnt dh selamat buat entry lagi ye..heee

aQueen said...

Thx ummiamnaamzar: heheh... Tu dah pasti.. Insyallah kalau kesihatan aQueen n baby mengizinkan dh pasti bersiaran mcm selalu.. Payah benor nak taip pakai henpon ni!!! Hehe... Sama2 doakan ye.. Amin!

tricksrex said...

ibu!
semoga semuanya selamat insyaAllah

FaraCuna said...

hope evrything will be fine :)

singgah cni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...