Bayang- bayang Hati !

My Precious

17 January 2011

Hamboii!!.. kecik2 dah layan Melodi!.. suker bergossip ler tu..


Salam hujung minggu.. untuk pengetahuan semua.. ini ler hari minggu or hari Ahad yg pertama baby Eve sambut kt umah.. before this.. asik2 dok dalam Wad yg tak best nun.. dah le TV kena share ngan org len.. tak leh lak nk nengok rancangan yg best2 lak tu.. kena tgk apa jer channel yg nurse bukak.. huh.. tk best kan..
so minggu ni.. Eve actualy ibu Eve yang gedix nk tengok Melodi.. yelah asik tgk gazet2 'fasha sandha' bikin hal tu.. mana leh tahan kan..? hehe.. so ..sebelum bukak channel TV3 tu.. Eve dah start nangis.. ibu Eve dh 'beruserher sedayer upayer' nak diamkan Eve.dah kasi susu tak diam.. kasi tido tk diam.. kasi apa pun tk gak diam... melalak mcm gambar kt bawah ni ler..

*


*


*


*


 luas nor mulot si Eve ni kalau time tunjuk protes tu



 Time ni senyap... coz dh tekan channel tu.. hehe..


Time ni semakin tenang.. bila letakkan remote control dekat dia..


dan kemudian.. terus kasik pose istimewa..


hehehe..




ibu Eve yg kempunan nak tgk Melodi


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...