Bayang- bayang Hati !

My Precious

13 January 2011

Memperkenalkan... BABY EVE !

Rindu betul la nak wat entry bergambar.. rasa mcm  tak complete entry aQueen ni kalau tak letakkan gambar dlm setiap entry.. tp nak wat cemana kan.. lately ni slalu hapdet melalui henpon  iPhone 3Gs ni.. henpon plak wat hal tak leh nak upload gambar..ader problem ngan application Blogspace yg aQueen pakai.. terpaksa la hapdet without gambar.. tp takper.. insyallah..semua ni akan selesai.. sebab... aQueen dh discharge dr spital semalam.. dh bawak adik Baby balik umah..so dh leh hapdet guna lappy...yeaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyy!!!

so untuk n3 ni.. suka la aQueen nak memperkenalkan adik Baby yg ditunggu2 oleh sumer..( saper la yg sibuk2 sgt nak tunggu tu kan.. mak ayah dia jer la..hehe)..

ok.... sumer dah bersedia???








jeng..jeng..jenggggggggggggggggg...





*





*






*






*



inilah...


Anies Eveana Ryanea bt Ezani

makna?

Anis - Sahabat
Eve- Hawa
Ryanea- kesenangan



Alhamdulillah.. kelahiran yang dinanti2 seluruh seisi keluarga.. telah pun selamat lahir kedunia.. penuh dengan cabaran dan rintangan..alhamdulillah.. syukur sangat2..

ok kat sini aQueen nak citer sikit pasal nama.. aQueen tak nafikan.. sejak aQueen anjurkan GA Contest Jom Cari nama Adik Baby ni..mmg aQueen terkesima  (cheewaahhh..terkesima plak bukan takasima hokeeyyy...)...tengok betapa hebat n kreatifnya para ibu berkenaan bab2 nama ni.. sampai la.. nak juling mata baca nama2 yang ibu2 n mommy2 sumer cadangkan..nak2 plak ader jugak contestant dari kalangan anak2 bujang  ( trex..ko le tuh...)..

mmg sumernya SEDAP..UNIK...MEMPUNYAI MAKSUD YANG BAIK... pendek kata memenuhi la kehendak aQueen aritu..Mr.King yg konon2 beriya2 nak jadi juri pun.. last2 surrender... tak tahan...pening kepala nak memilih!! hehe...terbukti sampai sekarang masih kami belum lg decide nama yg akan jadi pemenang...

apapun.. aQueen nak guna kesempatan ni..utk memohon maaf sebab nama2 tu sumer tak jadi pilihan untuk diletakkan kepada adik baby almaklumlah.. 'juri-juri tambahan' ramai sangat dalam rumah aQueen ni..bukan nama2 yg ibu2 n mommy2 cadangkan tu tak sedap ye.. sedapppp semuanya... mmg sedap sangat2.!
!terima kasih banyak2 untuk semua peserta...insyallah...hadiah akan diberikan selepas keputusan dikeluarkan kelak..

dan.. mungkin akan umumkan pemenangnya lebih awal dr masa yg aQueen tetapkan aritu..
(harap Baby Eve tak buat perangaiiiii!!!!!!!!!!)
harap semua dapat bersabar menatikan siapa pemenangnya..


hati berbunga riang..


11 comments:

Ummi AmnaAmzar said...

waa..bulat nye dia..cute sgt!!! bape kilo ms kuar aQueen?

~emi~ said...

whoaaa...cumil nye.geram betol la tgk baby nie..cumil sgt2..ase nak cium2 je.

tricksrex said...

omg!beta saja kah yang bujang?kahkahkah

*Miss Geli^ said...

comey..macam aku..hahhahha

EDA said...

saya sgt geram ye dgn baby itu....

xpa wei...simpan la nama2 tuh utk adik2 baby yg akan datang :D

Liza said...

sgt sgt comel ok!!! make me want to have another one....

aQueen said...

UmmiAmna:nmpk je dlm gambo besar..tkde la besar mana pun.. 3.43kg je

Emi:sek bek rasa nk cium..kalau rasa nak makan td..aQueen susahati la jugak..tkpe2..silakan..silakn..

trex: iyo nak..ader la sorg 2 lg yg bujang sama geng ngan ko..

Miss geli:yolah.. comel mcm ko la nogra..mu ingat ibu dia ni tak comel.???

eda:simpan apernya.. amik la kt hg.. aku dh pencen.. tp sumer nama derang tu sedap2..aku pun dok pening nak pilih pemenang..

Liza:hehe...apa salahnya.. menambah ketika muda..

Asz said...

aawwww ... baby eve adalah sgt sgt sgt comel ... geram sgt aunty tgk .. mmuahhhh!!!

i am so happy for u dik ... congrats to u & hubby ... moga baby eve akan terus membesar dgn sihat dan jadi anak yg solehah ... amin ... xoxo

zatil said...

Salam aQueen, tadi dari blog Asz..n singgah sini pulak..:D

Congrats on ur new born..best nyer nama..chomel baby Eve..

I baru dpt baby boy..tapi nama simple jer..

kalau tahu u ada buat GA nama baby, dah lama skodeng nama baby kat sini ;)

tricksrex said...

ahahahaha..hye adik maniss,kasi nakal2 sket tau,ibu takde keje tu..haha

aQueen said...

kak asz: tqtqtq... insyallah.. moga apa yg didoakan tu menjadi kenyataan amin.. thnx ek kak asz.. cium utk ammar..

zatil: kalau nak skodeng tu coming soon nyer baby pun boleh..apa salahnya.. sedap2 sumer nama tu..

trex anakku: haha..mmg dia wat hal la ikut kakak dia yg weng ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...