Bayang- bayang Hati !

My Precious

24 January 2011

Dapur Tanpa Sempadan

Salam... ha............selamat berhari Isnin.. wahhh!! ni dah mcm buat tebiat..
tetiba terasa nak hapdet blog pepagi buta huruf.. sumer ni si Eve la punya pasal..
bunyi ok..eekk...okkk..ekk.. nak susu.. last2 ibu dah tak leh nak sambung tido..  
nak sembahyang subuh takleh..cuti bersalin lagi 
so.. apalagasss... terus cargas nak hapdet blog terchenta bukan 'Chinta' nama butik si 'Fasha Sandar' tu ye... 
nak bukak butik jugak dia pun... takper2.. kasi la can dia nak jadi usahawan.. 
senang sikit bila dia dh kaya dia duduk kat Bali nun takyah balik Mesia lagi.. hahah..
pagi2 lagi dah cari gaduh ngan Fasha Sandha..
ala bukan dia kenal aQueen pun walaupun dia orang tempat aQueen..
aQueen pun takde la nak terhegeh2 nak tau pasal dia kan.. 
takde kena mengena pun.. eh!..eh!.. ni statement carik gaduh.. tak pasal2 kena saman lak kang..
minta maaf kat sini la siap2 ye.. SOWI!!


dah sibuk2 citer... dah terlupa pasal 'Dapur Tanpa Sempadan' yang aQueen nk tunjuk.. 
kalau blog2 Dapur Tanpa Sempadan yg real punya tu ader resepi2..ada gambar makanan sedap2.. peehhgggggg...mmg kalau tak cukup iman jangan masuk la ye.. mau sentap..
ucapan ini ditujukan kepada diri sendiri yg sedang dalam proses berpantang bersalin ...
  disebabkan tak leh tgk blog Dapur Tanpa Sempadan..
maka aQueen publishkan aQueen punya gambar 'makanan' yg takde resepi tp dah siap dimasak...


ini baru  betul2 'Dapur Tanpa Sempadan'




*


*


*



*


Haaaa!!...amacam?..agak2 menyelerakan ke tak? sila la sila....
jemput masuk.. amik nasi tambah satuuuuuuuuuuu!!!!





perut yg sangat lapar di subuh hari..

6 comments:

Ummi AmnaAmzar said...

baby eve ke ni? laaa..sedap dia tido cam dlm peyot mummy!!

~emi~ said...

HAHAHA..baby eve ke??

tricksrex said...

ibu!
haha nnt eve da besar tgk ibu wat casmni kat die abes laaa hahahaha

aQueen said...

ummi: baby Eve la ni.. ibu dia takde keja..

emi: adoi la budak ni..mana email nyer.. dh la try bukak blog dia tak dpt.. send skali lg email kt aQueen ek..

trex:..hahah.. jgn dia wat kt ibu dia mcm ni sudah!

~emi~ said...

aiks..da sent la..uhuks. sat emi try sent lagi sekali..

Anonymous said...

La plupart des fichiers dans le thème Wordpress J'ai fin en. Php. Je voudrais être en mesure d'apporter les modifications de texte sur l'écran dans le thème Wordpress, aussi, comment voulez-vous ajouter des pages supplémentaires, etc?.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...