Bayang- bayang Hati !

My Precious

13 April 2010

Siri Jelajah Blog oleh BEN ASHAARI !!!


Salam.. uihhhhh... aQueen dok dengaq2.. BEN ASHAARI..BEN ASHAARI..yang orang dok sebut2 blogger popular tuh... ini ler rupa nya.. tak sangka..mmg hensem....sampai naik heran..naper la byk blog2 mummy pakat ader entri pasal BEN ASHAARI nih... ish pada saper2 yg tak kenal tu.. sila2 ler gatai kan tangan KLIK SINI
rupa2nyer.. blogger hebat ni tgh sibuk2 nak menjelajah blog2 mummy2 yg ader di moka bomi ini... disebabkan dah kecoh2 sgt sumer nak join..maka aQueen pun mmg berminat la nak 'mengedik-gedikkan' diri... terasa jugak la  nak diTERJAH oleh BEN ASHAARI.. selain nak menfofularkan blog aQueen ni..

Actually.. blog aQueen ni biasa2 jerk....blog aQueen ni mmg lain sikit.. sebab aQueen punya hobi gheja 'menyumbat' gambar2 yang aQueen amik.. asal ader gambar baru jerk sumer sumbat masuk dlm blog ni.. kenkadang tu takde dh nak taip ayat berbunga2.. terus sumbat ... saper yg sakit mata nak tgk tu aQueen minta mangap ler ye....dh nama pun hobi.. sebab tu la nama header pun dr LENSA TURUN KE HATI (kalau tak turun ke hati korang tu.. mmg sah gambar aQueen hancuzzzz)... abih  nak buat cemana kan.. dah minat photography.. so.. menembak gambar anak2 sendiri jer lah jawabnya.. kenkadang tu ader gak la aQueen ikot adik aQueen shoot gambar wedding bila musim cuti sekolah..tu pun kalau Mr.King sanggup menjaga prince n princess n dh pasti dia akan mendapat elaun harian..tak kira dlm bentuk wang mahupun sluar LEvi's.. aper ke punya materialistik le Mr.King ni..hehe.. kalau En. BEN memerlukan photographer untuk kawin eh En.BEN ni bujang ker dah kawin??..ah tak kisahlah mana tau nak kawin lagik ke.. nak hire aQueen boleh jerk..sah ler gambar kawin En. BEN hancuzzz....!!

So..tq tq ye kpd bloggers mummy yg sibuk buatkan entry en.. BEN menjelajah ni ye..hehe....
Wahai EN. BEN ASHAARI.. selamat menjengah blog aQueen ye... tqtq...(walaupun blum tentu diterjah lagik oleh BEN ASHAARI..)..~ eh sedap gak nama BEN ASHAARI ni ye.. ader baby boy leh letak dlm list ni...heheh..

5 comments:

~ Lady ell ~ said...

silakan kedatangan ben ashaari utk dijelajah...:)

ummumishkah said...

Good Luck!

AeMieZ EzZanY said...

lady ell~ tqtq..pomot kt Mr.Ben untuk menerjah ye.. aQueen merelakan !ahaks.

ummuimishkah..macih..!

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben...

berguling2 kat sini jap sambil membaca entri :)

AeMieZ EzZanY said...

salam..thx ye en. azrul hisyamm.. terus kan gulingan anda.. jgn berenti berguling disini ye..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...