Bayang- bayang Hati !

My Precious

26 April 2010

Resepsi Umie Aida di Penang !



 Salam... td dh berhempas pulas menukar layout yg mcm syiott tuh... yelah.. kasi kepala gwa pening tau... dh tukar template tuh..nak kena gak setting2 aper yg patut.. menci!...so.. dh tensen2 jom kita layan gambar2 sepanjang majlis resepsi  Datin paduka Umie Aida & Datuk Paduka Khairuddin. Memandangkan majlis kali ni di buat di kampung datuk khai ..maka aQueen berpeluang ler 'menembak' barang sekeping dua gambar diaorang...


actually aQueen sebenar2nya dijemput untuk ke majlis kedua mempelai ni memandangkan aQueen adalah telah berjiran ngan keluarga Datuk Khai ni.. (walaupun rupa Datuk Khai tak penah ler aQueen tgk sebab dia kan dok KI ELL!!)....so.. dh dijemput..pegi jerk la kan.. kang owang kater sombong plak....(takde saper nya nk kata aper.. ko jerk yg memandai2..).....


majlis ni sederhana tp meriah sgt.. rasanya tetamu yg datang dr segala ceruk rantau.. ( ntah wakil dr beberapa kampung yg berhampiran..).....mmg penuh.. pak aji....mak aji....mak rempit..minah rempit.. sumer tak ketinggalan nk tgk persandingan diaorang....nasib baik ler majlis tu dibuat pd mlm hari..kalau tak..mau jalan jem ber ganda2....yelah.. artis kan... slalu nengok kt TB jerk.. ni dh kawin org sekampung..( setaman perumahan..)..dh sure2 la makcik2 tu sumer nak tgk.. sebab esok tu..dah sure la ader topik baru nak diumpat tuhh.!!! ( oopsss.. terlebih sudah!..).. aper pun..tahniah di ucapkan ek..moga kekal sampai ke mati ler ye.. 
skang ni kan byk kes2 cerai berai ni.. kalau tak sebut sampai mati.. kang baru jerk nikah ..dh masalah.. aper pun.. ni bukannya berlaku kt artis jerk.. kt bukan artis pun bersepah2... so.. jaga kain masing2... jgn dok sibuk nk jaga kain orang.. ( ditujukan buat diri aQueen sendirik!!!)


ok...berbalik kpd citer si artis dan bukan artis tuh...aQueen sampai pun dh lewat.. terlepas 1 shoot masa bersanding...sempat la amik masa diaorang makan beradap.. tp maaf la kualiti gambar yg kurang memuaskan.. yelah.. biasa la.. kalau dh ramai..org tolak sana..org tolak sini.. walaupun aQueen saiz XXXL... rupernya ramai lgik yg 4XL..so.. terhoyong hayang gak aQueen  smlm.. ( aQueen dapat merasakan perasaan photographer2 yg mmg slalu shoot gambar artis untuk majalah diaorang..)....aper pun.. enjoy gak la....n dah pasti..ader la ole2 untuk korang... saksikan..( ntah2 takde yg hengen nk tgk gambar artis tu..??..ader ke??...takde?.. nasib ko ler artis..)....












nak tgk rupa makcik yg akan bergossip esok pagi???



ni dia...
(minta2 la makcik ni tak saman aQUeen kerna mengeksploitasikan gambarnya!!..sowiii.







eh..eh..sempat lak membabai2 aQueen tuh..

ni bukan tgh berkaraoke ye... 
ni tgh menenangkan manusia2 yg suka menolak2 dan menhempet kitaorang...


setelah menyerahkan diri untuk dihempet oleh pelbagai jenis manusia dan jua menyium bau2an yg 'menusuk kalbu... akhirnyaaa...dapat la juga si princess bergambar ngan si artis (walupun muka diaorang ketika itu sgt comot ..sebab berpeluh akibat dinasi impitkan...))....... akan TETAPI....





akan tetapi...????? 1 soalan yg sampai ari ini menyentap perasaan aQueen sebagai ibu...


soalan yang keluar dr mulut princess Nureen masa nak masuk kereta....

" ibu... siapa pompuan tu?..kenapa kita mesti sibuk2 amik gambar ngan dia..???"



?????

tiada kata mampu ku lapazkannnnn!!!  eeeeeeeeeeeee.....sabar jerk la...!!! dimana mahu aQueen letakkan muka ini..dh sah2..nampak sangat yg si ibu yang lebih2....!!!! cissssss!!

8 comments:

tricksrex said...

kahkahkahkahkah..
mantap betol soklan anakmu itu wahai ibu!

norliza_osman said...

alamak.. soalan spesel ni..

l0veyd0veyd00 said...

hahaha....konpius budak2 tu.

AeMieZ EzZanY said...

trex:... mulut puako tu tiru ko ler tuh!.ishh..agaknya masa ngandungkan korang...aper lak agaknyer yg ibuk makan langgar pantang!

liza: mmg soklan special..!! tersentap jantung i tau!

loveydoveydoo: skang bukan diaorang yg kompis.. mak derang yg hilang ingatan!

miss geli: kantoi ai!

~ Lady ell ~ said...

hahaha...sama lh time ell nk amik gambar diana danielle dulu.soklan yg lebih kurang gini ler..tp mana gambar ibu princess nureen tu ekk.:)

AeMieZ EzZanY said...

ala..lady ell..ibu princess kan jdik photographer ler... dah bersesak2..nak suh si Makcik Rela tu kang hancuss lak kamera makk nyahhh!!

FeeQ said...

ramainya orang ^^

AeMieZ EzZanY said...

memang ramai...Feeq... hehe.. mcm2 bau ader kt sana..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...