Bayang- bayang Hati !

My Precious

14 April 2010

Kalau tak nak kena MANDREM baik korang letak......????

Salam...Oooo...tau takot kena mandrem ye... meh sini aQueen nk kasik petua kalau takmo kena mandrem... cara nya beginik...

*



*



*



*



*



*




*



*



*

letakkan WATERMARK   !!! kt gambar korang....

kompom org tak leh 'mandrem' kan.... kalau diaorang curik.. dh sah2 watermark ader kt situ... kalau dia mandremkan jugak... nasib korang la.!!!.hahahhaah!!!  aQueen takmo menjadik mak sanggop!...now untuk mengelakkan aQuenn di mandremm... maka  aQueen berjumpa tok bomoh dr EYBIZZ ... lawa ooo.....bukan tuan dia yg lawa.. watermark tu ler....pehhgggggg... mmg cun.. sblm ni penah gak aQueen buat seniri watermark ni..tp tade la cun bebenor.(eh..apersal lak terkeluor ckp perok nih..???)... 

masa sibuk2 blogwalking aritu ternampak la blog EYBIZZ ni... mmg terus ai 'teruje' you... naper aQueen terujer.. sebab aQueen buat takde la cntik sgt.. guna font biasa jerk.. dh tu dkt dier ni ade kerawang mawang... skang ni kalau korang berkeinginan  nk ader watermark yg CUN TANPA PENING2 KEPALA... elok la korang gik pilih jer watermark yg dh ready made kt EYBIZZ ni.. cader beribu2 lemon kt dlm blog dia untuk korang pilih....onfirm puas hati... bukannya mahal sgt.. ader yg 3 hengget.. 5 hengget....7 hengget.... kalau nak customize pun boleh... murah jer tuan kedai si EYA ni amik... plak tu dia slalunya bermurah hati kasik PRIGIP !!! free gift ler.... 

and kepada sesapa yg pikir.." ala ..buat seniri jerk watermark ni..bukannya susah pun"..terpulang la kan.. aper dh byk sgt PANADOL kt umah ler tuh..  dh sibuk2 sgt nak peningkan kepala tu watper??? beli water mark  kt EYBIZZ ni lagik jimat dr beli PANADOL EXTEND/ SOLUABLE/ MENTRUAL tau  ..heheh.....kpd saper2 yg takde watermark tu elok2 la amik.. sebab org tak bleh curik gambar kita utk tujuan 'mandrem' !!!...hahahha... MANDREM?? toing...toing!!! So sila2 la ye ke EYBIZZ  !!!






ini watermark ai punyer tau.. korang gik pilih yg lain yer.. ader byk lagik... jgn lupa murah jer !! 
KLIK EYBIZZ ONLINE


btw..thumb up to EYA.. for da luvly watermark...
Roger n out of servis !!

6 comments:

bizzonline said...

ececece..toceh bebnyk ye kak aemie..(ahaks..kakak sudah)..
promo baek punye nih.
sy mintak ijin nk kopipes link entry ni ye..nk taruk kt blog eybizz..muah1000x

AeMieZ EzZanY said...

hahah.. boleh ajer.. jgn panggil mak sudahhh...!!! ko kopi pes jerk la.. dh ader water mark tu... hehe.. takde nyer nk kena mandrem!

~ Lady ell ~ said...

waaaa...cun la watermark tu..:)

AeMieZ EzZanY said...

~lady ell~..cun ke?? macih.. tuan dia lgik cun!!...hihi...macih..macih..

azila said...

salam..mula2 tgk blog nih terkejut..meriahnyer ngan gambar2..nice pic:)

AeMieZ EzZanY said...

wsalam..azila.. haha..jgn la tegujat.. gambar anak2 jek..bukan gmbo hntu ...hehe.. meriah ek.. jrajin2 singgah ek.. thx a lot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...