Bayang- bayang Hati !

My Precious

13 April 2010

KASOT FEVERET ~ 2 LEMARI ..CUKUP???

Alkisah... si budak TREX..yg baru aQueen pongut kt tepi tong sampah MBSA 2-3 hari lepas dh buat hal... 
suker sgt mengtag kan aQueen tau..kali ni dh nak tau kasot feveret la plak dahhhh... 
dh ler aQueen ni semekin ( miskin ler tu) kasot.. .. 
ish...tp tkmo lak nak menghampakan harapan dia yg baru jerk hepi2an dpt ibu angkat yg bermolot puaka mcm aQueen  ni..tambah2 dia dh nk exam.. 
so aQueen folo jerk la kehendak dia si anak pongot.. ok... ini lah antara kasot feveret aQueen nih...

 ittew 2 bijik kepala yg baru dipenggal aQueen letak memain jerk kt atas rak tuh...
budak2 uitm shah alam aka geng2 TREX boleh ler pinjam kalau nak..
ader nmpk kasut kt bwh rak tu.. yg berbijik2 reflexsology tu.. eeee...menci tak pakai kasut tuh.. sakittt!!

Tengok ler ruper kasot kontraktor.. belemoihhh... tak yah la nk tanya mana kasot tumitt tinggi melayutt.. mmg aQueen tak de dalam stok! Pakai kasot cengginik senang bergerak.. yelah patut nya pakai safety shoes bila masuk site.. tatapi memandangkan aQueen takmo jadik badot sarkis maka aQueen menkomersialkan kasut ini sebagai kasut masuk site!

BRAND: adidasssss..kelas gituh..!
saiz: 7tujuh setngah 3 suku
beli kt : Queensbay Mall
harga: sikit lagik nk sampai 3 ratus
condition : 7.5/10


Ini pun kasot feveret.. flat... senang jalan tak sakit 'fungkoq'...yg paling best sebab dia kaler merah..

BRAND: Scholl
saiz: 8 lebih sikit
beli kat : Jaya JASKO
harga: baru 100 empat puluh sembilan
condition: 7/10


so aQueen nak TAG saper ek?...
ehm.... tahyah la.. sebab aQueen tau diaorg malas nk upload.. 
nnti busuk lak blog aQueen ni dgn baubauan kasiot2 itu.. hehe..


8 comments:

joegrimjow said...

crocs2
heheheeee

AeMieZ EzZanY said...

joe...crocs ader..malindi.. tp tak baper feveret.. jalan bunyik kelapap...keplepappp... nyampah...!

tricksrex said...

ahaha ibu akur dgn kehendak anak pungutnya ini wawawawawa
pergh dalam2 xde kasut tu diaaaaa skali 2 rak trosssss

AeMieZ EzZanY said...

yelah..ko mana tau ko kecik lagik..kasot2 tu sumer ibu curik time2 nak raya... bukan beli pon..! kenkadang dedi ko gik curik kt mesjid time ari jemaat..sumer kasot2 tu kitaorg nnti jual kt bundle uptowm damansara!

tricksrex said...

hahahahahahaha..
adoyaiii..
nnt akan diterjah uptown tu haha

anisalya said...

kontraktor pun miskin kasut ke?muahaha...

Asz said...

aqueen ... fuhhh!!! byk tu ... kasut sampai 2 lemari!! mmg dasat ...

p/s : nk tanya, aqueen dok shah alam ke??

AeMieZ EzZanY said...

trex..jgn memian terjah kang ko kena saman..malu ibuk mu ini nnti...

anisalya: kontraktor ni kaya skru..simen...pasir jerk..yg lain mmg tkde..

kak asz..heheh... 2 lemari baru.. sebenatnyr ader lg 1... tp dok dlm umah.. takla akak.. dok penang... dulu study uitm shah alam.. naper akak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...