Bayang- bayang Hati !

My Precious

27 April 2010

Kepala dah mula pening...




Dia mula dahhhhhhhhhhhhhh.... mmg slalu nyer macam ni ler.. asal ader funtion nak buat...mesti kepala ni ler yg dok pening... dari dulu sampai sekarang...tak penah ader org lain nyer nak sibuk2 nak peningkan kepala diaorang... sebenarnya aQueen yg tak kasik diaorang pening2kan kepala..sebab at the end....lps diaorang pening..aQueen jugak yg kena take over sakit kepala tu...so jadi 2 kali pening... 

tp dh mmg jadik lumrah dalam family ni..mmg derang akan suh aQueen yg pikir benda2 mcm ni..sebab takmo kena marah kalau derang buat silap.. hehe...bagus jugak ek..derang takut ngan aQueen....!!

tapi aper pun kali ni still ok ler ..sebab funtion tak de la besar n grand sangat.... sebelum ni ader byk lgik event yg lebih grand yg aQueen handle..mmg jadik planner cmtuh la..

berbalik kpd event yg akan aQueen organize tak lama lagik ni.. adalah event yg dinanti2 oleh aQueen.. rasa sumer ibu pun macam tuh... kali ni event utk Bithday Bash Prince Ryan..!!! Yuhuuuuuuuuuuuuu....eee...tak sabar tau rasa nak menyibukkan diri nak setup party tu utk dia...kalau diikut perkiraan aQueen ader lebih kurang 3 minggu lgik nak sambut big days tu.. Insyallah..pada 20 Mei 2010 ni.. dah setahun umo prince Ryan tu... n... nntikan lah.. cemana la rupernyer event tu ye.. dalam kepala ni dh ader mcm2 theme utk dia.. tp still tak confirm nak amik yg mana...all the best to me!  chaiyokkk...chaiyokkk....!!
 




2 comments:

Salwa Hamzah said...

ngan co planner ni...roger2 la kot2 buah pikiran tu diperlukan..ai pun nak nyibuk jugak...

AeMieZ EzZanY said...

heheh..boleh jerk..silakan..silakan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...