Bayang- bayang Hati !

My Precious

19 April 2010

Shoot pakai HATI?? Gilo ko po?

Salam..dh 2 hari tk hapdet vlog aQueen ni..rasa mcm 2 tawun tau tak hapdet.. actually bukan aper. mmg sebagai ibu muda yg sangat brutal dan active..aQueen tersgt2 la bizi dengan kerja2 umah..kerja2 di site.. n kerja2 yg sengaja dicarik penatnya..hehe.. sebab aper penat?..ni sumer sebab aQueen sudah terjoin 'PhotoRadikal Penang Street Outing ni ler..'... eee..mmg ler letih.. yelah mana tak letih... dia kasik kita 4-5 jam untuk round Penang n shoot aper sajer dengan menggunakan hati..!!...ha kan pening tu.. nak shoot guner hati.. ??? so..aQueen shoot jerk la pakai hati aQueen... pehhggg...penat seh..hati aQueen telah dieksplotasi kan... aper2 pun tetap best gak sebab leh jumpa2 otai2 n sifu2 photographer yg ader di Penang..boleh jerk kalau nak tukar2 curik idea diaorang..atau nak buat sesi pertanyaan atau soal jawab dgn diaorang.... so inilah ..gambar2 aQueen shoot pakai 'HATI'...ekelehhh...HATI la sangatttttt!!!..mana ader...aQueen hantam sajerk..










 yang best skali.. masa dh nak balik aQueen terjumpa member aQueen.. 
syok sehhhh.... ni ler kawan aQueen tuh..



*



*




*





*




*





*




comel kan?..eeee.... comel nyerr...!!

5 comments:

tricksrex said...

pergh lawa pic yg kaki ngn kamera tu..wawawawa

ika said...

comel comel. :)

AeMieZ EzZanY said...

trex..hehe.. ko saje ek.. sib be tak kata gambar last tu yg lawa..

ika: comel kan..hihi?

speedlite said...

giler khusyuk kira duitttt....

AeMieZ EzZanY said...

org gila kalau kira duit pun khusyuk wehhhh...!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...