Bayang- bayang Hati !

My Precious

25 February 2010

Dalam Hati Ada Taman !

Wahhh... serius...seminggu 2 ni asik dengar ayat-ayat cinta mcm kt atas tu ler...
Dalam Hati Ada Taman
pehhggg....sedap seh bunyi nyer... 
tp...
aperkah maksudnya..??

Korang tahu? sure tahu nyer..masing2 mesti ader cara tersendiri nak kasik taman tu ader dalam hati...

macam aQueen.. senang jerk kalau nak 'menamankan hati' ini... lepas ni nak hantar sumer 'baja2 request' yg akan menyuburkan taman dalam hati ini kepada ' si Tukang Kebun' iaitu My Mr.King....

 antara 'baja2 request' tu ialah....


*   *    *    *    *


Belikan aQueen Gadgets yg 'fofular' cthnya Body Camera D3 ..
or Lens 85..f1.8 or  Apple Mac Notebook
 (tapi kalau rasa ader benda lain lg yg nak beli pun ok gaks... i-phone ke...


 *   *    *    *    *


Kasik aQueen duit bebanyak n suh aQueen gik shopping mopping...bleh?
(kredit card sorry ekk..kang kena reject kad tu malu ai tau)


 *    *    *    *     *


Bawak ler aQueen gik lancong-lancong kt obersi.. 
(yg jauh2 sikit ek.. kalau setakat naik air asia teket 99 hengget aQueen tak layan ek...)



tapi sebenarnyer kan... kalau aQueen amik gambar anak-anak aQueen n gambar tu MENJADI... mmg dh berbunga2 dah hatiku ini... sah2 Dalam Hati Ader Taman nyer... bukan setakat Taman je... 

TAMAN PERUMAHAN...TAMAN PERMAINAN... TAMAN TEKNOLOGI MESIA... 
TAMAN UKAY PERDANA pun ader...
segala taman yg ader dalam ini doniya berkampung di dalam 
hati aQueen ini...


ok...korang plak camner? Bila time yg dalam hati tu ader taman? ke taman bukan setakat dalam hati jerk..? ntah2 siap ader taman dalam jantung...peparu...lempong.... ? hahhaahah...

5 comments:

speedlite said...

taman ukay perdana pun ada?? taman bunga raya??

AeMieZ EzZanY said...

hahahah..tmn bunga raya tak pames... taman ukay perdana sumer org kenal... ahhahah

Salwa Hamzah said...

taman sri andalas ngan taman pokok sena indah masuk sekali yer...hehe

btw..tuan tanah..nak tumpang lalu..
Nak menjemput tuan tanah dan tukang komen a.k.a speedlite ke kenduri pada 14.3.2010 ni...dengan keluarga semua2..

noor said...

taman universiti....

aQueen said...

mommy: taman uiversiti untuk budak yg slalu dating2..hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...