Bayang- bayang Hati !

My Precious

22 February 2010

aQueen telah berdosa !!!

Adoiii..aper punya turr la arini... aQueen  ni dh tua agaknya...  dh semakin tua dan tui.... ader ke aQueen boleh lupa sesuatu yg sangat penting utk anak2 aQueen...nasib yg menentukan masa depan diaorang yg sangat2 aQueen pentingkan sejak aQueen di dalam kandungan lagikk.....ishhh... cemana ek ...leh lupa plak.. series..... terlupa sungguh...nak kata aQueen dh tua..rasa nya baru umo dua puluh an ...(saper yg tau umo sebenar aQueen tu..senyap2 dah la yer...ok sambung balik.. disebabkan keterlupaan aQueen ni aQueen dh 'menganiaya' anak2 aQueen yg tak berdoser tu tau... sian diaorang...

disebabkan keterlupaan aQueen ...

1. si princess kena warning pepagi lepas aQueen pesan .bila ibu balik dr beli cat utk umah..korang dh kena ready...kalau tak siap!!!!!!!!!!!!!

2. disebabkan ketakutan yg melampau.....si princess telah bersiap2 awal ke sekolah...kul 11.00 dh ready nk gi sekolah sebab ibu dah warning..walaupun masuk sekolah kul.1.30ptg

3. si princess tersangat kecewa sebab tak leh menerai (try) beg baru yg dibeli smlm di Queensbay... (walaupun hakikatnya ibu lagik kecewa sebab poket ibu dh kering kontangmontang sebab harga beg yg mencecah ratusan ringgit yg mana boleh dibeli anak kambing utk kenduri aqiqah Makcik Limah Karipap sebelah umah!)







ini kerana....







pada 22/2/10 telah digazetkan ...
























adalah CUTI UMUM utk SJK (c) CHUNG HWA 3 !!!






huahuahuahuhuauhuaaaaa....sorry ye sayangggg...ibu bersalahhhhh!!! ibu telah berdoserrrr!!!

I'M SORRY ( sambil bergaya seperti AMIR Raja Lawak )


inilah beg yg dah standby berdiri tegak mcm nk nyanyi lagu negaraku 


3 comments:

Salwa Hamzah said...

hahaha..apa da ibu....teruk betul...sian kat depa

tricksrex said...

ibu ni mmg..hahaha..

ha kan da kne mintak maap ngan anak..

tu laaa

AeMieZ EzZanY said...

hahahah...klakar kan... aper ke teruk nyer dapat ibu yg cengginik nyer brutal...heheh..trex..akak dh upah makan sodap arini... heheh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...