Bayang- bayang Hati !

My Precious

14 November 2009

Pillow Book!











Dah lama dh aku dok idam nk beli bantal ni untuk Nureen & Ayuni...dulu penah jumpa dalam internet..tp masa tu tak rasa nk beli lg..so bila mencari balik blog yg jual tu aku dh tak jumpa..tup2 1 hari terjumpa dlm blog mana ntah..aku pun cepat2 la call org tu..nasib aku mmg baik kali ni..aku dpt la belikan Pillow Giant Book untuk my princess 2 org tu...kebetulan sgt yg jual tu mg dok area Bm ..so apa lg..sambaq la..aku suka sebab dia bukan saja buku tetapi boleh dijadikn bantal tidor untuk my princess..n the most important thing is..ader citer Princess dlm tu... Snow White, Cinderella & Little Mermaid...my 2 princess really like it!

2 comments:

Salwa said...

alamak bestnya...lain kali kalau nak beli..beli extra la melia..sian anak kat sini...brp rm tu?

aemie said...

alamak..terlupa kt 2 princess lg...huhuu...sorii..nnti la..kalau ader lg melia inform..rm68/pc..ader byk...shrek, cars,..mcm2 lg..nnti melia serbey utk 2 princess kt Klang tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...