Bayang- bayang Hati !

My Precious

08 November 2009

Adobe Photoshop LR New Preset


Sebelum kita edit pakai preset Dramatic Sky

Gambar selepas di edit awan nmpk lebih biru & dramatik..(uhuk..ye ke?)


Sajer je aku post kn topik ni nk kasik korang paham different gambor yg aku upload nk tunjuk perbezaan yg timbul bila kita pakai preset dlm LR ni..hanya dengan sekali klik sumernya dh berubah..

5 comments:

arelan said...

Inilah cara penerangan yg terbaik...
baru pembaca blog yg lain faham apa yg nak ditonjolkan...bravo2...:)

:: @ m e r a l i t y :: said...

kalau nak bagi langit ni mendung camna lak angah?? :)

ani nordin said...

kalau nak bagi awan tu turunkan hujan boleh ker?hee...

arelan said...

a'ahh laa...klu bukit tue nk jdkan Bukit Mertajam camne ekk???:)

aemie said...

ni yg aku malaih nk tunjuk pro nih...anak2 murid2 yg joint kursus ni sumer suker bg soalan yg menguji keterroran aku ni...!!! jumpa mminggu depan la..nk call sifu & tongga aku dulu..takut salah bg jawapan satgi hgpa kata aku ni pengikut Ayah Pin plak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...