Bayang- bayang Hati !

My Precious

15 November 2009

Bila aku naik 'Syeikh" !!!






















Salam..hahahaha..mcm ganaz jer bila dengar tajuk post kali ni..hehehe..kalau org utara tau la maksud 'naik syeikh' ni...sebenarnya tak naik mana pun..tp disebabkan tahap borink yg melampau maka aku pun naik la syeikh...by the way thanx to my 3 models for being my 'subject' today..

3 comments:

speedlite said...

sakan upload...nice photos....model2 hg sumer sporting...:D

Salwa said...

paling suka gambaq kaki ataih sekali..hahaha....

aemie said...

hahaha...eda..hg tak to...nmpk mcm sporting...upah susu baru ok...nureen lak upah dia apa tau??bagi dia shoot guna D90 tu!!!...dia dh ckp beday present tak mo psp dah...nk kamera camnih!

awa: heheheh...mcm nak makan rasanya kan..!!nnti melia upload gmbaq yg lebih gebu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...