Bayang- bayang Hati !

My Precious

25 November 2009

Aqiqah Sh. Azra Sofea

















antara yang hadir...

3 generation





princess shoes


mat terap!






tik tok!


sleeping beauty!








Post kali ni pun best gak..aku skali lg berpeluang ikut adik aku pi amik gambar event aqiqah untuk baby kepada Syed Fahmi & wife dia Nurazirah iaitu Sh. Azra Sofea...mmg enjoy giler...jmmg diaorang 1 family betul2 sporting la...specially tuan rumah Pn. Sharifah Patimah...

ni actually job otai n sifu aku Asmady Ahmad. (dengan selamba nyer mengaku dia sifu aku..huhuh...ntah dia terima tak aku jadik murid dia aku pun tak tau)....mmg bersyukur sgt bila dia bg peluang untuk adik aku n secara tak langsungnya untuk aku la...heheheh thanx abg mady..so korang saksikan la hasil sentuhan aku kali ini..

2 comments:

Salwa said...

hasil sentuhan makin mantopppp....tapi awat byk gambaq hitam putih aa?

aemie said...

mantop?...tq tq tq....hahahaha...black n white tu trend!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...