Bayang- bayang Hati !

My Precious

10 November 2009

Aku sedang fikirkan....

aku ni sedang memikirkan nama2 yg sesuai untuk aku nyer sentuhan2 photography..yelah kan ader byk2 sangat nama yg wujud dimuka bumi ni ..kadang2 yg tak terpikir & tak tercapai akalku.. antara nama2 otai2 photography yg ada...Asmady Ahmad Photography, Candid Syndrome, Eyes of Grace, Love clicks,Arelan Photography, Edaein Photography (ni otai gak ke?), Selphya Wedding Photography...ishhh..mcm2 lgi la nama yg ada..sampai tak tertaip..agak2 nama la yg sesuai ngan imej aku yg ala2 'ikut dan' jd photographer ni...apa ek..?ehmm..minda tu sedang beputar2 alam dah ni..aper ek??suggestion pls..

3 comments:

Salwa said...

Aemiez La divas Fotography....

aemie said...

wkakakakakakakaaa!!!>..sedap2....leh masuk list ni...hahahaa...awa dh 2 hari tak online...sibuk sgt la...huhuhu

aemie said...

Aemiez Ezzany Photolover Photography!..ehmm...????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...