Bayang- bayang Hati !

My Precious

31 March 2011

Naik motor Versys ke Mekah?

Salam lately ni aQueen tersangat pelik la ngan 2 beranak ni.. Mr.King n anak lelaki dia dok menggila motor !!!.. Naper ntah... yang si ayah menggila superbike.. ala ..bukan superbike besar sangat pun.. yang biasa jer.. setakat rm40 ribu tu.. orang dh tak heran.. yg heran nyer si bini dia ni.. ishh.. mahal ler..konon nyer motor ni dh terbukti leh sampai ke London (21000km ++ sehala)
dan ke Mekah..(17400km+ sehala)..
ishh..kot iyer pun.. mau patah pinggang naik motor sampai ceggini punya jauh..tak sanggup den..

ni ler motor yg rega rm40K ~ Kawasaki Versys(VERsetile SYStem)




Punya la jakunnya aQueen ni.. tak tau yg superbike n ader yg mahal macam kereta..
aper orang panggil Gold Wing..(ntah betoi ke tak ni?)..ala selalu org sebut GW..GW.. 
ishh.. mahal ek.. sampai dekat 170K..!!! huihhhsss.. tak mampu..tak mampu..
mmg salute la saper yg leh pakai motor besar ni.. tepuk ~ tepuk ~ tepuk!
ader aircond. lagi tuh.. perggghhh..
masalahnya aQueen tak minat la jenis tu.. dh la motor jer.. mahal macam keta..
mahal dr keta pun ya jugak..tak payah sebut la brand2 lain.. DUCATI..APRILLIA..
dan segala mcm  brand yg wujud..daripada beli motor beratus riban baik wat pegi haji.. tp kalau yg dah mampu tu tak de hal la kan..

apapun.. hasrat Mr.King yg menggila motor ni akan ditunaikan jugak.. tp tak hadonya nak beli yg beratus riba.. berpuluh riban pun tak.. berbelas ribun? pun takkkkkk!!!

beli yang biasa2 jer la buat ganti motor Kriss yg dah lunyai tu abang oiii....!!!
last2..Ryan jugak yg dh dpt motor..heheh.. ayahnyer tunggu dulu ye..






2 comments:

Asz said...

Uishhh ...xyah arr kerut sgt ryan ...sama cam anak akak yg adam tu ...kadang x buat apa2, santai tgk tv pon di boleh berkerut!!!

P/s: aqueen ku sayang ...heromu ini, adalah sgt hemsem okeh ...dah besar nnt mau pening kpala ibu dia nih ...hehehehe ;)

aQueen said...

kak asz.. hahah.. mmg cenggitu.. dahi tu mcm mikir masalah negara.. tu time main..time minum susu pun sama gak.. hehe.. encem ker Ryan ni aunty??..biasa2 jer..ibu kasik letak make up..hehe..tq aunty asz.. hows's ammar?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...