Bayang- bayang Hati !

My Precious

01 March 2011

Castle 4 Chinta !

Salam.. dh baper hari aQueen tak hapdet blog kesayangan ni.. serius sgt2 sibuk skang ni.. alhamdulillah.. aQueen baru jek dapat 1 lg projek cleaning services ala mcm filem 'Cuci-Cuci Services' tu yang Afdlin Shauki, Hans Isaac, Awie n AC berlakon tu la..hehe.. so aQueen bukan jer leh buat umah ek.. boleh wat mcm.. asal boleh masuk duit jer.. aQueen sapu.. hehe.

So.. kebizian ni jugak telah ditambah bila aQueen saja menggataikan diri pi join 1 lagi bisnes.. hehe.. kali ni juai barang or hot item utk any event2wedding..majlis cukur jambul.. birthday n etc.. bukan apa. saja nak test market n power..bisnes ni bisnes online..ala.. suka2 jer.. tengah2 malam camni leh la upload gambar2 tu.. untuk permulaan aQueen nak jual beg ni dulu..beg2 comel ni mmg sesuwaiiiii la sgt kalau nak digunakan utk wat goodies bag pada tetamu masa majlis2 tu nanti.. serius.. cantik.. so kepada sesapa yg nak kawin.. nak wat majlis harijadi anak.. nak wat majlis aQiqah n cukur jambul ke.. 
leh le klik CASTLE 4 CHINTA

kenapa aQueen kasi nama CASTLE 4 CHINTA ???
*sebut: Castle for Cinta*
sebab ada 4 org cinta di hati aQueen.. (3 anak + 1 suami) 
so castle tu istana..
jadi rasa nak wat ISTANA untuk CINTA sebab tu kena wat bisnes byk2 
n cari duit banyak2.. hehehe... poyo nyer statement kan..??
ala.. suka2 apasalahnya.. bukan makan modal banyak pun.. ni pun advertised dlm blog aQueen..
tak sempat nak wat blog baru untuk CASTLE 4 CHINTA lagi.
so kalau korang rasa berkenan tolong2 la promote yer..
or senang2 datang la shopping kt SINI

ok ni antara design2 beg comel kt Castle 4 Chinta ni..













beg ni datang dalam pelbagai size n kaler....
ader banyak lagi design sebenarnya.. tp aQueen upload yg ni dulu.. 
kalau nak tengok design lain.. klik la kat butang like kat sebelah tu.. n pegi la jamu2 mata yer plus jamu2 poket..


ok.. jumpa lagi nnti..esok ader site visit lagik ni...adoii.. ni la gayanya.. nak jadi kontraktor lagi..
nak jadi org juai beg lagi.. lepas ni ntah juai karpet or juai cendoi plak.. hehe..
OK jangan lupa ye.. klik CASTLE 4 CHINTA 
sayang koranggg...





usahawan la konon..

1 comment:

umi aiz said...

wah santek2...blh wat goodies bag tuk cukur jambul aiz nnt.heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...