Bayang- bayang Hati !

My Precious

01 March 2011

Yeayyy..Nurul Badiah jadi follower yg ke 155!

Hari ni balik keja jer bukak blog tengok kat shout box ada sesuatu yang mengembirakan..
nak tau aper? jenggg..jeng... jengggg.... sila tengok gambar kt bawah ye..


 klik untuk besarkan..


nak tau saper dia???

dia ialah..


blogger hebat lagi cantik.. telah datang jengok blog aQueen yang tak seberapa ni..udahlah datang jengok..jadi follower pulakkk..eeee...betul2 excited ni..aQueen minat ngan ngan Nurul ni sebab gaya penulisan yg best + cantik + cerdik... bakal peguam!!

so..takmo citer lebih2.. korang gik baca blog dia.. mesti tertawan dgn keanggunan & keayuan wajahnya..

1st impression bila aQueen mula bukak n baca blog dia..terus terdetik dihati..
"kalau aku adalah LELAKI..Perempuan macam ni la jadi pilihan"
*penilaian cuma dr sudut paras rupa+identiti.. bab hati of coz la di ber ikeutamaan*






teringin nak cantik macam Nurul Badiah 
apapun tetap bersyukur dengan wajah yang ada..
 







6 comments:

EDA said...

cantik la org nya... model ke?

aQueen said...

haha. cantikkan.. part time model.. student lg.. budak law!

Nurulbadiah Lai said...

hai dear..
wah baru perasan this entry

thanks sgt2 siapa de entry lagik

btw dah xstudent,.dah keje dh hehe

TAYAR PANCIT said...

hai awak :) saye da join awak :) follow me back ok :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/rasmi-senarai-pasukan-f1-2011.html

Raub said...

nurul badiah doesn't have a life.
she has an ok look only.

but i know her heart is

Dea said...

hi there..dtg dari belog sis nurul..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...