Bayang- bayang Hati !

My Precious

27 March 2011

Saper nak beli Quinny Buzz 2009??? ~ Breen Colour

Salam.. ader sesapa tak yang berminat nak beli stroller Quinny Buzz 2009
Breen Colour (ni bukan salah eja tau.. mmg model ni nama Breen..kang ader yg ingat GREEN)

 kat bawah ni rupa Quinny Buzz 2009 yang aQueen nak jual tu..

 Masih cun melecun.. 


 Complete dengan accessories
 1. XL seat
2. Buzz Box
3.Rain Cover
4. Adapter ( for Maxi Cosi seat)
5. Pump
6. Manual 

 Tengok tu.. tayar pun cun lagi.. tak haus lagi tayar belakang ni..
tapi tayar depan ader haus sikit..


 Ader sikit calar2.. huhu..


so ok.. soalan pertama
 kenapa nak jual?

jawapan:
hehe.. sajer..gatai nak beli yang ni.. boleh gitu?



eh...eh..soalan kedua..

bukan sama ke yg atas nak jual dengan 
yg baru nak dibeli ni..??

jawapan:
memang sama.. yang beza cuma kaler..


soalan ketiga ( yang ni banyak sikit soalannyer..)
a.buat aper beli yang sama? 
b.kenapa tak amik brand lain or design yang lain?
kan banyak brand lain.. Maclaren.. Peg Perego..Phil & Teds..
Stokke Explory.. n etc

jawapan:  
a. Sebab aQueen n Mr.King mmg dah puashati sangat dengan material Quinny Buzz ni.
. cantik.. anak2 selesa duduk kat atas ni macam duduk atas sofa Lorenzo.. muahahah... 
tapi secara seriusnya.. mmg selesa sangat.. lembut jer kain dia.. n yang penting sejuk!

b. mmg tak nak amik yang lain  sebab Mr.King tak minat plak design  Maclaren walaupun light weight..
(konon tayar kecik..ntah apa masalahnya ntah..mengada2..)
..Peg Perego?( pun tak minat..alasan yang sama)
Phil & Teds? (itu besar sgt pulak kata dia..adesss..)
...Stokke Xplory? ini best nak jawab.. sebab tak cukup duit.. mau tak nyer.. 
boleh beli motor EX5 sebijik dan berekor2 anak lembu!!! so kluar list..

* kalau dah sama.. apsal nak tukar??
.. kan dah jawab kat atas tadi.. GATAI ( suka la kaler Pink tu!!!)
nak letak princess Eve dalam Buzz Pink jugakkk...!!!
jadi kepada sesiapa yang berminat tu.. boleh ler roger2.. hehe..
ok kt sini aQueen kasi email kalau nak tanya dengan lebih lanjut..
ameliashafer@yahoo.com
tel no: 0124707224


eh!..eh!.. harga lupa kasi ek.. hehe..
ok nak let go dengan harga 
RM1550 (negotiable)
kalau nak special price leh contact ye..
untuk yang tinggal area Penang/ Butterworth 
boleh jer kalau nak tengok terus kalau ingin lebih berpuashati..




3 comments:

-iLLa- said...

kita pun pakai buzz neh...tp jrg pakai..pki ms mereka bwh setahun jek..ekekke..daku pun gler beli tuko stroller...skg dh besar sket dok agkt mc laren..pstttt...td br tgk bugaboo cameleon kt mothercare..cun gak..tp kn amik bassinet skali pulakk...apa pun buzz mmg best.....

*beli ler saper yg kenan tuh...murah akk aqueen neh jual tau...

aQueen said...

illa...la..naper jarang pakai?sayangnyerr.. hehe.. belikan mahal.. mmg giler tau kalu tgk stroller ni..huwaaa... bugaboo cameleon tu pun mmg ok.. problemnya bassinet tu bukan kita nak pakai sgt..mmg best kan material buzz ni.. aQueen pun actually rasa mcm nak carik Maclaren gak.. handy.. ringan sket.. tp Mr.King tu.. nak tayar besar lori.. hahah..tlg tanya kawan2 yg nak ye..

DARRIUS ADAM said...

Hye, ada lg x buzz ni 0107928585

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...